Najprodavanije

JIMMY JV35 Ručni UV Usisivač - sivi

109,00 EUR
s PDV-om
369827

Antialergijski usisavač, UV sterilizacija, snaga motora 700W, 14KPa, dubinsko čišćenje, uklanjanje prašine i grinja, usisini otvor 245m, kabel za napajanje 5m

Količina

JIMMY JV35 Ručni Usisivač s UV sterilizacijom - sivi

Pitate se što uzrokuje alergijske reakcije iznova i iznova? Je li vaša koža u lošem stanju? Imaju li vaši ukućani oslabljen imunološki sustav?

Napominjemo da se čak 2 milijuna grinja skriva i razmnožava u raznim punjenim dječjim igračkama, madracima, prekrivačima, jastucima, sofama... Navedeno ugrožava zdravlje, uzrokuje alergijske reakcije, začepljuje pore i ubrzava starenje kože.

Kako biste što učinkovitije očistili grinje, Jimmy predstavlja najnoviji ručni usisavač Jimmy JV35 koji vam nudi izvrsno rješenje za uklanjanje neželjenih nametnika, jer je opremljen naprednom tehnologijom koja zagrijava zrak iznutra na 60° u samo 5 sekundi (simulacija sunčeve topline). Prilikom prodiranja madraca i drugih površina uz pomoć valne duljine 253,7nm UV prodire duboko u unutrašnjost i tako brzo i uspješno eliminira grinje i neželjene bakterije.

Nova generacija motora s visokim performansama pomaže u uklanjanju prljavštine, tako da ima 700W snage, uz izvrstan tlak usisavanja od 14Kpa, tiši rad, uštedu energije i izvanrednu 99,9% učinkovitost u uklanjanju grinja. Novi JV35 opremljen je ciklonskom filtracijom kroz 6 stupnjeva koja učinkovito uklanja prašinu i čestice iz zraka: prva se filtracija vrši u samom spremniku za prašinu, nakon čega slijedi filtracija kroz finu čeličnu mrežicu kroz koju prolazi u patentiranu dvociklonsku filtraciju, a zatim nastavlja u HEPA faza i MIF filtracija i upotpunjuju zadnju fazu, a filtracija se vrši finom spužvom.

Patentirana četverokutna električna četka dizajnirana je od meke gumene trake i antistatičkih vlakana osigurava još veću učinkovitost! pritom vaše deke, madraci i ostalo pokućstvo neće biti oštećeni. Četkica se tijekom rada brzo rotira i stapa s površinom, temeljito uklanjajući prljavštinu. Također može ukloniti razne dlačice i dlake bez ikakvih komplikacija.

Za što bolju prilagodbu vašim potrebama prilikom čišćenja, JV35 podržava 3 načina rada!

Upotreba i održavanje JV35 izuzetno su jednostavni, jer se svi njegovi dijelovi mogu lako ukloniti i oprati.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Model
JV35
Boja
Siva
Snaga
snaga motora 700W
Funkcije
dubinsko čišćenje, uklanjanje prašine i grinja
Dimenzije i težina
Dimenzije paketa: 414x316x270mm, Težina proizvoda: 2.6 kg
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: