JIMMY JV35 Ručni UV Usisavač - sivi

Referenca: 369827

Cijena
599,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
628,95 Kn
s PDV-om

Antialergijski usisavač, UV sterilizacija, snaga motora 700W, 14KPa, dubinsko čišćenje, uklanjanje prašine i grinja, kabel za napajanje 5m

Količina
Na skladištu

JIMMY JV35 Ručni Usisavač s UV sterilizacijom - sivi

Pitate se što uzrokuje alergijske reakcije iznova i iznova? Je li vaša koža u lošem stanju? Imaju li vaši ukućani oslabljen imunološki sustav?

Napominjemo da se čak 2 milijuna grinja skriva i razmnožava u raznim punjenim dječjim igračkama, madracima, prekrivačima, jastucima, sofama... Navedeno ugrožava zdravlje, uzrokuje alergijske reakcije, začepljuje pore i ubrzava starenje kože.

Kako biste što učinkovitije očistili grinje, Xiaomi Jimmy predstavlja najnoviji ručni usisavač Xiaomi Jimmy JV35 koji vam nudi izvrsno rješenje za uklanjanje neželjenih nametnika, jer je opremljen naprednom tehnologijom koja zagrijava zrak iznutra na 60° u samo 5 sekundi (simulacija sunčeve topline). Prilikom prodiranja madraca i drugih površina uz pomoć valne duljine 253,7nm UV prodire duboko u unutrašnjost i tako brzo i uspješno eliminira grinje i neželjene bakterije.

Nova generacija motora s visokim performansama pomaže u uklanjanju prljavštine, tako da ima 700W snage, uz izvrstan tlak usisavanja od 14Kpa, tiši rad, uštedu energije i izvanrednu 99,9% učinkovitost u uklanjanju grinja. Novi JV35 opremljen je 6-stupanjskom ciklonskom filtracijom koja učinkovito uklanja prašinu i čestice iz zraka: prva se filtracija vrši u samom spremniku za prašinu, nakon čega slijedi filtracija kroz finu čeličnu mrežicu kroz koju prolazi u patentiranu dvociklonsku filtraciju, a zatim nastavlja u HEPA faza i MIF filtracija i upotpunjuju zadnju fazu, a filtracija se vrši finom spužvom.

Patentirana četverokutna električna četka dizajnirana je od meke gumene trake i antistatičkih vlakana osigurava još veću učinkovitost! pritom vaše deke, madraci i ostalo pokućstvo neće biti oštećeni. Četkica se tijekom rada brzo rotira i stapa s površinom, temeljito uklanjajući prljavštinu. Također može ukloniti razne dlačice i dlake bez ikakvih komplikacija.

Postoje 3 načina čišćenja uz moduse: vakuum + TAP + UV. To su: UV rad zajedno s usisavanjem, zatezanje i usisavanje ili UV djelovanjem, vučenjem i usisavanjem.

Upotreba i održavanje JV35 izuzetno su jednostavni, jer se svi njegovi dijelovi mogu lako ukloniti i oprati.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
JIMMY JV35
Boja
Bijela
Snaga
700W, UV žarulja: 6W
Funkcije
Posuda za prašinu, 0,5l; dvociklonska 6 stupanjska filtracija, glasnoća 68dB, kabel za napajanje 5m
Dimenzije i težina
Dimenzije: 366 x 281 x 223mm, Težina: 2.6 kg
Paket
1x jv35 usisavač, 1x priručnik za uporabu
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

JIMMY JV35 Ručni UV Usisavač - sivi

Antialergijski usisavač, UV sterilizacija, snaga motora 700W, 14KPa, dubinsko čišćenje, uklanjanje prašine i grinja, kabel za napajanje 5m

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: