Najprodavanije

JIMMY H10 Flex bežični usisivač

319,00 EUR
s PDV-om
001156

Bežični usisivač, nazivna snaga 600W, usisna snaga 245AW, 100.000 okretaja u minuti, motorizirana glavna četka sa 6 LED lampica, LED zaslon, automatsko podešavanje snage, inteligentni senzor za detekciju prašine, autonomija do 80 min.*

Količina

JIMMY H10 Flex bežični usisivač

Novi bežični usisavač JIMMY H10 Flex svojim će dizajnom i prilagodljivošću impresionirati sve koji traže snažan, kvalitetan i praktičan usisavač! Dolazi s nadograđenim, 600W snažnim motorom bez četkica sa 100.000 okretaja u minuti, koji osigurava usisnu snagu od 245AW kako bi se što lakše riješio dlaka na tepihu, sitne i krupne prljavšine te prašine u pukotinama poda.

H10 Flex također je opremljen JIMMY-jevom patentiranom tehnologijom horizontalnog dvostrukog ciklona, ​​koja učinkovito odvaja prašinu od zraka i smanjuje gubitke usisavanja, a može uhvatiti velike čestice i do 99,9% fine prašine te sprječava sekundarno onečišćenje zraka.

Dorađena je i tehnologija detekcije prašine koja uz pomoć pametnog senzora pokazuje različite koncentracije prašine. Kada LED traka u boji zasvijetli crveno, to znači da je površina jako prljava i da na nju morate obratiti malo više pozornosti, a kada zasvijetli plavom bojom - površina je čista. Čišćenje na teže vidljivim mjestima jednostavnije je zahvaljujući šest LED svjetala na glavnoj četki, koja se automatski uključuju pri čišćenju u tamnijem okruženju, poboljšavajući učinkovitost čišćenja na skrovitijim mjestima poput prostora ispod kreveta i sl. Prednost pametnih senzora je, naravno, da se usisavač može automatski prilagođavati i mijenjati između načina usisavanja, ovisno o količini i vrsti prašine na podu.

Impresionirati će vas i suvremeni atraktivni dizajn s LED zaslonom koji prikazuje preostalo vrijeme rada i druge informacije u stvarnom vremenu. Time ćete uvijek imati informacije o statusu baterije i napajanja, koncentracije prašine i podsjetnik na pogrešku za bolju kontrolu čišćenja.

Fleksibilna metalna cijev može se savijati 90° gore i dolje. Zahvaljujući ovoj fleksibilnosti, lako ćete bez jakog saginjanja ili klečanja očistiti sva područja a posebice teško dostupna niska područja.

Baterija je uklonjiva i može se puniti odvojeno ili na zidnoj stanici za punjenje. Vrijeme punjenja je 4-5 sati. Usisavač tako radi 80 minuta u ECO modu, 22 minute u turbo modu, te 8 minuta* na najvećoj brzini. U kombinaciji s motoriziranom glavnom četkom, baterija će pružiti autonomiju do 50 minutaECO načinu rada, 18 minuta u turbo načinu rada i 8 minuta pri maksimalnoj brzini.

Također, usisavač je opremljen i brojnim nastavcima uz pomoć kojih ćete moći u potpunosti očistiti cijeli dom. Alat za pukotine je čak i osvijetljen i može se savijati, tako da sada možete još lakše čistiti mračne i teško dostupne kutove.

U paketu se nalaze: 1x Usisivač, 1x Fleksibilna metalna cijev, 1x Glavna motorizirana glava s četkom , 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Nastavak za procjepe, 1x Meka četka, 1x Spojnik, 1x Baterija, 1x Punjač, 1x Četka za tepih, 1x 2-u-1 zidni nosač

Napomena: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u Eco načinu. Korištenje usisavača na druge načine te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomijom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H10 Flex
Snaga
Nazivna snaga 600 W / usisna snaga 245 AW
Baterija
Litijska baterija 8 X 2500 MAh, punjenje 4-5h. Autonomija 80/22/8 min, uz glavnu četku 50/18/8 min.
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference