Najprodavanije

Xiaomi Mi Box S 2nd Gen - TV box

54,99 EUR
s PDV-om
344744

Mi BOX S TV Box 2. generacije, 4K, Google TV, Google Chromecast, HDR10+ & DOLBY Vision, Dolby Audio® i DTS-HD, Cortex-A55 četverojezgreni procesor, ARM Mali-G31 MP2, 2GB RAM, 8GB ROM

Količina

Xiaomi Mi TV Box S 2nd Gen

Povežite se sa svijetom zabave uz novu 2. generaciju Mi Box S TV BOX-a! Jednostavan je za korištenje, podržava glasovne naredbe i omiljene streaming servise kao što su Netfilx,VUDU, Disney+, HBO MAX, YouTube, SlingTV i slično.*

Doživite fantastičnu 4K sliku uz HDR10+ & DOLBY Vision. Budite u toku s omiljenim televizijskim emisijama, igrama ili radiopostajama!

Google TV™ objedinjuje filmove, emisije i više od svih vaših aplikacija i pretplata i organizira ih samo za vas. Otkrijte nove stvari za gledanje s preporukama na temelju onoga što gledate i što vas zanima, iz svih vaših pretplata i sadržaja koji vam je dostupan. Također, Mi BOX S 2nd GEN podržava Google Chromecast tehnologiju koja vam omogućuje prijenos vaše omiljene zabave i aplikacija s telefona, tableta ili laptopa izravno na TV ili zvučnik.

CPU s četiri jezgre pruža učinkovite performanse. Uz GPU visokih performansi, TV sada može postati vaša nova platforma za zabavu. Kombinacija od 2 GB RAM-a + 8 GB ROM-a pruža glatko iskustvo gledanja TV sadržaja.

Ugrađeni Google pomoćnik i glasovno pretraživanje unutar programa potražit će fotografije, vremenske prognoze ili postaviti alarm za vas. Kontrola glasom olakšat će vam život.

* TV BOX Vam omogućuje pristup aplikacijama ali se sadržaj pretplate određenih TV kuća (Netflix, HBO, Disney+, Amazon Prime i sl.) naplaćuje po njihovim zasebnim tarifama i kako biste ih koristili potrebno je napraviti svoj korisnički profil!

Brand
Xiaomi
Model
Mi Box S 2nd GEN
CPU
Quad-Core Cortex A55 (4 jezgre, do 2.0 GHz)
GPU
ARM Mali-G31 MP2
RAM
2GB
ROM
8GB
Napredne značajke
4K @ 60fps, Dolby Vision® i HDR10+, Podržava Dolby Audio® i DTS-HD
Paket
1x Mi Box S, 1x daljinski upravljač
Jamstvo
2 godine

Posebne reference