Xiaomi Mi Smart Space Heater S - pametna konvektor grijalica

Referenca: 000281

Cijena
599,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

2200W, tiha i ugodna tehnologija brzog zagrijavanja zraka, mogućnost konstantnog održavanja topline, podržava glasovne asistente te spajanje na WiFi i upravljanje aplikacijo

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Xiaomi Mi Smart Space Heater S - pametna konvektor grijalica

Predstavljamo novu, unaprijeđenu inačicu popularne serije Xiaomi gijalica! Jednostavnim i elegantnim dizajnom podsjeća na prethodnu generaciju, dok je promjena odmah uočiva u području termostata i na upravljačkoj ploči s posebnim naglaskom na novim kontrolnim tipkama kojima ćete uvijek moći podešavati i održavati optimalne parametre.

Kako biste još jednostavnije postavili sve parametre grijana iz vašeg naslonjača, izuzev ručne upravljačke ploče, grijalica podržava i kontrolu putem Mi Home App te kontrolu glasovnim asistentom Alexa i Google Assistant. Jednostavno spojite grijalicu na WiFi i s pametne aplikacije njome upravljajte gdje god se nalazili.

Kako bi podržalo snagu od 2200W i mogućnost brzog zagrijavanja zraka, kućište je izrađeno od aluminija. Unutar navedenoga su 72 grijaća elementa te grijaće spirale koje novom, tihom i ugodnom tehnologijom grijanja pružaju razvijanje visoke temperature koja instantno grije zrak. Navedeno je savršeno za brzo zagrijavanje prostora do 46 m2.

Također, grijalica je opremljena inteligentnim funkcijama, poput održavanja konstantne temperature između 18 i 28ºC te postavljanje željenog vremenskog perioda grijanja.

Značajke:

• 2200 W snage za brzo zagrijavanje

• Tiha i ugodna tehnologija grijanja

• Opremljena preciznim digitalnim termostatom za postavljanje 6 razina temperature

• Dva sigurnosna mehanizma za isključivanje uređaja u slučaju pregrijavanja ili pada

• IPX4 

• Spajanje na WiFi, pametno upravljanje pomoću aplikacije Mi Home ili glasovnog asistenta

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
KRDNQ03ZM
Boja
Bijela
Snaga
2200W
Funkcije
tiha i ugodna tehnologija brzog zagrijavanja zraka, mogućnost konstantnog održavanja topline, upravljanje aplikacijom i glasovnim asistentom
Napredne značajke
digitalni termostat za postavljanje 6 razina temperature
Dimenzije i težina
780*216*526 mm, 5.7kg
Paket
1x grijalica, 4x vijka, 1x ključ za postavljanje, 2x nosač, 1x upute
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

04-12-2021

Odlična stvar

Kupio sam ovo za dogrijavanje dječje sobe. Palim ga povremeno tako da me velika potrošnja previše ne brine. Što se tiče funkcionalnosti, čista petica: lako sam ga spojio na App, ima hrpu komandi, timer i sve što bi čovjek očekivao. Grijalica je nečujna i zagrije prostoriju dosta brzo. Čak sam za probu jedan dan grijao cijeli dnevni boravak i jednu sobu i odrađivala je posao besprijekorno. Grijalicom se može upravljati i preko interneta, tako da ju možete upaliti/ ugasiti i sa drugog kraja svijeta..

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Smart Space Heater S - pametna konvektor grijalica

2200W, tiha i ugodna tehnologija brzog zagrijavanja zraka, mogućnost konstantnog održavanja topline, podržava glasovne asistente te spajanje na WiFi i upravljanje aplikacijo

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: