Najprodavanije

  • Na sniženju!

YESOUL S3 - pametni magnetni sobni bicikl - bijeli

Ušteda 50,00 EUR
349,00 EUR
s PDV-om
001086

Pametni sobni magnetski bicikl, sustav magnetskog otpora, pogon remenom, kompaktna konstrukcija, dizajn u obliku slova H, Bluetooth 4.0, težina korisnika do 120 kg, pametna aplikacija Yesoul Fitness, težina 31 kg

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 399 EUR

Količina

YESOUL S3 - pametni magnetni sobni bicikl - bijeli

Predstavljamo novi YESOUL S3 – pametni magnetski sobni bicikl koji će vam pomoći da ojačate mišiće nogu, kukova, stražnjice, ruku i ramena, a također će vam pomoći da eliminirate višak masnoće s bedara i neželjene naslage s trbuha.

S3 sobni bicikl nudi vam interaktivno i pametno korisničko iskustvo. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji zabave, vježbanja i predanosti, podići će vaše vježbanje kod kuće na višu razinu - osjećati ćete se kao da trenirate u najboljoj teretani. No, savršen je za korištenje u kućnom okruženju jer zauzima samo 0,5 m2 prostora i teži 31 kilogram. Dizajniran je s kompaktnim okvirom, dvije ručke za držanje te podesivim udobnim sjedalom.

Pedale bicikla imaju protuklizni, zatvoreni dizajn kako ne biste izgubili položaj dok pedalirate, a tu je i držač za bocu tako da se možete hidrirati tijekom vježbanja bez silaska sa sprave. Zahvaljujući ugrađenim transportnim kotačima, sobni bicikl možete jednostavno premještati iz jedne sobe u drugu i tako, ovisno o trenutnom raspoloženju, odlučiti hoćete li trenirati u tišini spavaće sobe ili se preseliti u dnevnu sobu i odvratiti pažnju uz TV tijekom vježbe.

YESOUL S3 koristi sustav podesivog magnetskog otpora bez trenja. Prijenosni pojas izrađen od izdržljive Veigel gume osigurava nesmetan rad i smanjuje radnu buku na 60 db, tako da vaša tjelovježba neće ometati ostale članove obitelji. Za kontrolu intenziteta samog treninga, otpor sobnog bicikla S3 može se podešavati između 0-100% ovisno o vašoj fizičkoj spremnosti. Dakle, jednostavno okrenite gumb gore ili dolje da postavite željeni intenzitet.

Sobni bicikl također ima integriran Bluetooth 4.0 koji omogućuje povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom. Putem namjenske aplikacije Yesoul Fitness možete jednostavno pratiti svoj napredak u stvarnom vremenu, pregledati svoje ključne statistike kao što su: brzina, kadenca, udaljenost, potrošene kalorije, otkucaji srca ili razina otpora i trajanje treninga. Također možete spremiti svoje statistike ili ih podijeliti sa svojim prijateljima.

Nosivost bicikla je do 120kg, optimalan je za korisnike između 150 i 188 centimetara visine.

S3 sobni bicikl YESOUL proizvodnje, dio je Xiaomi Youpin sustava.

Brand
Yesoul
Model
S3
Boja
Bijela
Povezivanje
Uz mobilnu aplikaciju YESOUL Fitness, Zwift, Kinomap, Wahoo, BKOOL (IOS 10.0 i novije, Android 5.0 i novije)
Funkcije
Pametan pregled: vremena treninga, brzine, udaljenosti, potrošene kalorije
Napredne značajke
Sustav magnetskog otpora, remenski pogon
Dimenzije i težina
Dimenzije: 101*51*116,5 cm, Težina: 31 kg
Paket
1x Yesoul S3
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: