Najprodavanije

360 D801 Nadzorna sigurnosna kamera 1080p

69,99 EUR
s PDV-om
000293

Nadzorna kamera za vanjske prostore 120°, 1080p, WiFi 2.4G, IP66, IR noćni način snimanja, otkrivanje pokreta, upravljanje aplikacijom, reflektor i signali upozorenja

Količina

360 D801 Nadzorna sigurnosna kamera 1080p

Predstavljamo novu 360 nadzornu sigurnosnu kameru za vanjski prostor sa širokokutnim objektivom od 120° koji pruža 1080P slike visoke razlučivosti. Poboljšani infracrveni noćni način snimanja pružiti će izvrsne noćne snimke do 15m udaljenosti. Bilo danju ili noću, zabilježiti će detaljne snimke nadziranog područja, a savršeno funkcionira kad je povezana na 2,4 GHz WiFi ili Ethernet vezom.

Uz novi AI algoritam za otkrivanje abnormalnosti, kad detektira pokret, kamera će putem aplikacije u stvarnom vremenu prosljeđivati ​​informacije o alarmu na vaš pametni telefon. Istodobno, aktiviran pokretom, reflektor će osvijetliti sumnjive aktivnosti kako biste i noću imali što bolji pregled, a oglasiti će se i zvučni signal od 100 db.

Ugrađeni mikrofon i zvučnik s tehnologijom protiv šumova i buke nude praktičnu dvosmjernu audio komunikaciju. Omogućuje vam da vidite, čujete i razgovarate sa svojom obitelji, pozdravite prijatelje, razgovarate s poštarom ili uplašite sumnjive ljude.

Kamera ima certifikat IP66 te podnosi temperaturu u rasponu od -30 ℃ do 60 ℃, što znači da će bez poteškoća snimati bez obzira na kišu, maglu ili snijeg.

Kako funkcioniraju 3 zone alarmiranja:

Prvo, granično područje (najudaljenije): područje nadzora; zabilježit će se sve aktivnosti ispred objektiva kamere.

Druga zona (u sredini): zona upozorenja; upaliti će se umjereno svjetlo upozorenja i poslati će se obavijest na vaš pametni telefon.

Treća zona (unutarnja, u blizini kamere): područje alarma zvuka i svjetlosti; jako upozorenje, zvučni signali i treptanje svjetla, snimke zaslona.

Brand
360
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference