KingSmith WalkingPad A1 Pro traka za hodanje

Referenca: 371450

Cijena
2.990,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Traka za hodanje, sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


KingSmith Walking Pad A1 Pro pametna traka za hodanje

Jednostavna i atraktivna traka proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma.

Traka je jednostavna za upotrebu i podržava dva načina vježbanja, a to su: M-način (ručni način rada) i način rada A (automatski način rada). U načinu M, daljinski upravljač se može koristiti za pokretanje, ubrzavanje, usporavanje, zaustavljanje i prebacivanje načina rada. U načinu A traka će automatski prilagoditi brzinu vašim koracima.

Jednostavan i atraktivan dizajn postignut je uz korištenje IML tehnologije za izradu ploče, a atraktivni skriveni LED indikacijski zaslon u potpunosti je vidljiv prilikom vježbanja. Novi, unaprijeđeni motor bez četkica izvrsno smanjuje buku i pruža stabilniji rad, dok lagana struktura aluminijske legure čini traku još lakšom i čvršćom, pružajući nosivost do 100 kg. Sam dizajn platforme niskog profila od 57 mm također će smanjiti buku, ali će pružiti i dodatnu sigurnost prilikom vježbanja.

Debljina A1 Pro trake za hodanje je samo 12,9 cm, a stražnji kraj lako se preklapa za 180 stupnjeva te prilikom skladištenja zauzima manje od pola kvadratnog metra prostora. Na dnu hodajuće trake, kako bi se olakšao prijenos, nalaze se 2 kotačića.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

A1 Pro se može povezati s Mijia APP-om i povezati s Xiaomi TV-om.

Podaci

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
A1 Pro
Funkcije
Sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija
Napredne značajke
Brzina: 0,5 do 6,0 km/h
Dimenzije i težina
1432 x 547 x 129mm , 28kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

KingSmith WalkingPad A1 Pro traka za hodanje

Traka za hodanje, sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: