Najprodavanije

KingSmith WalkingPad A1 Pro traka za hodanje

479,00 EUR
s PDV-om
371450

Traka za hodanje, sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija

Količina

KingSmith Walking Pad A1 Pro pametna traka za hodanje

Jednostavna i atraktivna traka proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma.

Traka je jednostavna za upotrebu i podržava dva načina vježbanja, a to su: M-način (ručni način rada) i način rada A (automatski način rada). U načinu M, daljinski upravljač se može koristiti za pokretanje, ubrzavanje, usporavanje, zaustavljanje i prebacivanje načina rada. U načinu A traka će automatski prilagoditi brzinu vašim koracima.

Jednostavan i atraktivan dizajn postignut je uz korištenje IML tehnologije za izradu ploče, a atraktivni skriveni LED indikacijski zaslon u potpunosti je vidljiv prilikom vježbanja. Novi, unaprijeđeni motor bez četkica izvrsno smanjuje buku i pruža stabilniji rad, dok lagana struktura aluminijske legure čini traku još lakšom i čvršćom, pružajući nosivost do 100 kg. Sam dizajn platforme niskog profila od 57 mm također će smanjiti buku, ali će pružiti i dodatnu sigurnost prilikom vježbanja.

Debljina A1 Pro trake za hodanje je samo 12,9 cm, a stražnji kraj lako se preklapa za 180 stupnjeva te prilikom skladištenja zauzima manje od pola kvadratnog metra prostora. Na dnu hodajuće trake, kako bi se olakšao prijenos, nalaze se 2 kotačića.  Iako je malih dimeznija sklopljenja, R2 traka pružiti će vam komforno gazište površine 120x41 cm.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

A1 Pro se može povezati s KS Fit APP-om.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
KingSmith Walking Pad A1 Pro
Funkcije
ručni i automatski mod korištenja
Napredne značajke
brzina od 0.5 - 6km/h, prikaz na zaslonu: Vrijeme, brzina, udaljenost, kalorije, koraci
Dimenzije i težina
rasklopljena: 1432 * 547 * 129mm, sklopljena: 822 * 547 * 129mm, 28kg
Jamstvo
2 godine
Aplikacija
da; KS Fit

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: