Najprodavanije

KingSmith WalkingPad C2 (S1) traka za hodanje

449,00 EUR
s PDV-om
001047

Traka za hodanje, 0.5-6 km/h, sklopivi dizajn, aluminijska legura, ručni i automatski mod korištenja te upravljanje aplikacijom, automatska prilagodba brzine, daljinski upravljač, nosivost do 100kg

Količina

Slični Proizvodi

KingSmith Walking Pad C2 (S1) traka za hodanje - crna

Jednostavna i atraktivna sklopiva traka proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te da hodanjem od 0.5 - 6km/h održite kondiciju unutar vašeg doma!


Atraktivnog izgleda, pomno je dizajnirana kako bi se što lakše mogla koristiti i preklopiti te spremiti poslije vježbanja. Kako bi se znatno smanjila težina same trake i istovremeno poboljšala sveukupna stabilnost i izdržljivost, konstruirana je od laganog ali čvrstog okvira aluminijske legure. Time se ukupna težina svela na cca 27 kg a traka će bez poteškoća izdržati težinu korisnika do 100 kg. Također, za što veću udobnost prilikom korištenja, pokretna traka koristi udobni EVA jastuk za zaštitu zglobova a površina za hodanje od 1200 x 400mm osigurati će njeno jednostavno korištenje.

Traka je jednostavna za upotrebu te njome upravljate na 3 načina: možete koristiti senzor pritiska stopala, daljinski upravljač ili mobilnu aplikaciju. Ako koristite senzor pritiska stopala, traka će senzorima prepoznati poziciju korisnika te se automatski prilagođavati - prednji dio prepoznaje ubrzanje, srednji dio služi održavanju brzine a stražnji dio trake usporavanju. Ovaj način korištenja se preporučuje iskusnim vježbačima.

Aplikacija prati vaše uvjete vježbanja u stvarnom vremenu. Njome možete uspoređivati i podatke koje ste ostvarili tog tjedna, mjeseca ili godine. Možete ih pregledati u bilo kojem trenutku kako biste usporedili promjene na svome tijelu i u konačnici detaljno pratili rezultate svojih ciljeva.

Debljina S1 trake za hodanje je samo 12,5 cm, a stražnji kraj lako se preklapa za 180 stupnjeva te prilikom skladištenja zauzima znatno manje prostora. Na dnu trake, kako bi se olakšao prijenos, nalaze se 2 kotačića.



Brand
KingSmith WalkingPad
Model
S1/C2 ( WPS1F)
Boja
Crna
Funkcije
ručni i automatski mod
Napredne značajke
550W, 1200x400mm površina za hodanje, 3 načina korištenja, brzina od 0,5 do 6km/h
Dimenzije i težina
1445 x 518 x 125mm, 27.8kg
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: