Najprodavanije

JIMMY AF3 2u1 pekač i friteza na vrući zrak

129,00 EUR
s PDV-om
001219

1100W, zapremina košare 4l, zapremina tave 1l, HD zaslon osjetljiv na dodir, promjena načina rada 1 tipkom, prženje na vrući zrak bez ulja uz 360° cirkulacije zraka, funkcija predgrijanja, debelo brosilikatno staklo

Količina

JIMMY AF3 2u1 Air Fryer - pekač (1l) i friteza na vrući zrak (4l) 

Ne gubite bespotrebno dragocijeno vrijeme u kuhinji! JIMMY Vam predstavlja novi proizvod u svojoj bogatoj ponudi proizvoda za kućanstvo - JIMMY AF3 2u1 Air Fryer s tavom!

Jedna od najvećih značajki JIMMY AF3 friteze na vrući zrak je ta da je u sekundi možete pretvoriti u tavu za prženje! Dakle, osim zdravog pripreme hrane vrućim zrakom uz malo ulja, AF3 vam omogućuje da ga brzo i jednostavno, samo jednim klikom, preokrenite ga i prebacite u način rada za pečenje odrezaka, kuhanje tjestenine, palačinki itd. Na taj način možete odabrati način priprave kojeg biste željeli koristiti i time zadovoljiti različite potrebe kuhanja bez potrebe za kupnjom dodatne tave. 

JIMMY AF3 ima 8 unaprijed postavljenih postavki za optimalno kuhanje krumpirića, ribe, rakova..., a podesivi mjerač vremena i kontrola temperature, predgrijavanje, podsjetnik za okretanje i druge funkcije dodatno će vam pomoći pri pripremi različite vrste hrane - jednostavno i savršeno. 

Posebno dizajnirana posuda od borosilikatnog stakla omogućuje praćenje cijelog procesa prženja. Ne morate učestalo otvarati poklopac kako biste provjerili rezultate kuhanja. U usporedbi s tradicionalnim košarama, uz Jimmy AF3 nema mirisa plastike, pri čemu se ne gubi okus hrane. Naravno, sama posuda je sigurnija i izdržljivija, a pranje je puno lakše.

3D tehnologija vrućeg zraka velike brzine s kruženjem od 360 stupnjeva omogućuje ravnomjerno zagrijavanje jela, pri ćemu se iz hrane uklanja masnoća, a u njoj zadržavaju sokovi i hranjive tvari. Hrana tako zadržava hrskavu vanjštinusočnu unutrašnjost, a okus je bogatiji.

Uživajte u praktičnom upravljanju jednim dodirom na HD zaslonu visoke rezolucije, osjetljivom na dodir. Prilagodite svoje recepte s intuitivnim digitalnim kontrolama, podesivim vremenom i temperaturom. Ne brinite da ćete zagoriti hranu, jer funkcija "Flip Alert" osigurava kako bi vas podsjetila na okretanje kako bi hrana bila ravnomjerno kuhana i hrskava.

Započnite dan uz odlična jela pripremljena uz JIMMY AF3 ili ga pretvorite u gril tavu i spremite fantastičan ručak! Ispecite sočan odrezak na vrhu, dodajte malo sezonskog povrća i vaš zdravi ručak je gotov za nekolicinu minuta! Naravno, uz AF3 možete uživati ​​u raznim obrocima - omogućiti će vam zdrave i ukusne opcije za popodnevne čajanke, grickalice za uživanje uz utakmicu ili pak na brzinu pripravite popularne dječje obroke. Samo prilagodite postavke svojim potrebama i pripremite piletinu, kotlete, ribu, slaninu, krumpiriće, kolače, povrće, kruh...

Brand
Jimmy
Model
AF3
Snaga
1100W
Funkcije
friteza na vrući zrak (4l), pekač (1l), 8 predefiniranih postavki
Dimenzije i težina
Težina: 5.7kg, dimenzije: 313*278*296 mm
Paket
1 X JIMMY AF3, 1x tava, 1x poklopac za tavu, 1x rešetka za posudu, 1x posuda za pečenje
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: