Najprodavanije

Joyoung višenamjenski blender Y1-DE01

278,59 EUR 2.099,04 Kn
s PDV-om
000925

Motor od 1200 W, 32.000 o/min, 4 višedimenzionalne oštrice, pametni zaslon osjetljiv na dodir, 9 unaprijed postavljenih funkcija, program sterilizacije, program samočišćenja, sustav protiv prelijevanja, funkcija 24-satnog timera, vrč za miješanje od 1200 ml, 60 dB

Količina

Slični Proizvodi

Joyoung višenamjenski blender Y1-DE01 - Hands Free Blender

Poslijednjih godina sve je popularniji zdrav način života, a možete ga započeti već od manjih uobićajenih trenutka poput onog kada obično mlijeko u jutarnjoj kavi zamijenimo zobenim ili kad si svakih nekoliko tjedana priuštimo detoksikaciju smoothiejima i time učinimo nešto za sebe i svoj probavni sustav.

Najnoviji blender iz obitelji JOYOUNG Y1 olakšava vam pripremu vlastitih voćnih sokova, mlijeka, smoothieja, juha i drugih visokokvalitetnih napitaka koji nisu široko dostupni. Uz njegovu pomoć moći ćete uživati ​​u brzom usitnjavanju/blendanju bez naslaga za hranjivu i gustu juhu ili sok od voća/povrća.

U središtu novog Y1 je snažan motor od 1200 W, koji pokreće 4 višedimenzionalne oštrice od nehrđajućeg čelika pri 32.000 okretaja u minuti. Za jednostavno rukovanje, blender je opremljen pametnim zaslonom osjetljivim na dodir i devet unaprijed postavljenih programa s kojima možete pripremati smoothije / voćne sokove / juhe i 4 unaprijed postavljena procesa za izradu: bademovo mlijeko, zobeno mlijeko, sojino mlijeko i rižino mlijeko, ali možete koristiti i druge sastojke kao što su: kokos, indijski oraščić i sl. Kuhinjski pomoćnik uključuje i sustav protiv prosipanja, a zasebno možete kupiti i posudu za suho mljevenje.

Blender Y1 opremljen je grijaćim elementom koji ravnomjerno zagrijava piće, što vam omogućuje uživanje u toplom obroku. U slučaju korištenja programa za pripremu voćnog soka i mliječnog napitka nema funkciju grijanja, ali zato ima funkciju hlađenja. Blender svojim korisnicima nudi i 24-satni timer, tako da možete navečer pripremiti svoje omiljene sastojke u vrču od 1200 ml, a ujutro uživati ​​u svježe pripremljenom mlijeku ili voćnom soku za doručak.

Napredne funkcije su sljedeće: "program samočišćenja" s termičkim sušenjem i funkcija "sterilizacija", koja omogućuje dubinsko čišćenje miksera na visokoj temperaturi koja se aktivira jednostavnim pritiskom tipke na početnom ekranu.

Na kraju treba napomenuti da tihi motor s neovisnim ventilatorom smanjuje buku samog rada na 60dB, tako da vas neće ometati niti izazvati uznemirujuće, glasne zvukove tijekom same pripreme napitka.

Brand
Joyoung
Model
Y1
Snaga
Motor od 1200 W, 32 000 o/min, buka 60dB
Dimenzije i težina
53x26.5x46.5 cm, 9.8 kg
Paket
1x hands free blender
Jamstvo
1 godina
Kapacitet
kapacitet vrča: 1200 ml

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: