Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY BX5 PRO ručni UV usisivač - sivi

Ušteda 15,00 EUR
84,00 EUR
s PDV-om
001196

500W, UV i ultrazvučna sterilizacija, tapkanje, uklanja više od 99.9% bakterija i grinja, 2 načina rada, kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel 5m

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 99 EUR

Količina

JIMMY BX5 PRO ručni UV usisivač - sivi

Riješite se alergena, dlaka, grinja i nećistoća s Vašeg kauča, kreveta, tepiha ili ostalih tapeciranih površina! BX5 Pro posebno je dizajniran kako bi tapkanjem, UV i ultrazvučnom tehnologijom uklonio više od 99.9% bakterija i grinja!

BX5 Pro tapkanjem prodire duboko u površinu kako bi usisna snaga od čak 500W što lakše izvukla prljavštinu, dok istovremeno UV sterilizator emitira ultraljubičaste zrake koje djeluju samo na grinje i bezopasne su za ljudsko tijelo, a ultrazvučni valovi zaustavljaju hranjenje i razmnožavanje grinja.

Usisivač koristi kompozitnu četku s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama koje omogućuju temeljito uklanjanje grinja, prašine i druge prljavštine s vaših kreveta, jastuka, sofa, madraca i odjeće. Dakle, BX5 Pro lako usisava životinjsku dlaku, prašinu, pa čak i ostatke hrane sa sofa, tepiha i kreveta bez uništavanja površina uz što manje saplitanja od četku.

Dvociklonski sustav odvaja čestice prašine i nečistoće iz zraka te umanjuje sekundarno zagađenje te omogućuje još veći protok zraka za pto lakši rad usisivača.

Dva načina korištenja - "nježno" ili "jako" osigurati će dodatnu fleksibilnost prilagođavanja različitim potrebama čišćenja.

Napomena: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Model
BX5 Pro
Boja
Siva
Funkcije
UV i ultrazvučna sterilizacija, uklanja više od 99.9% grinja, 2 načina rada
Napredne značajke
kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l
Baterija
ne; napajanje 220-240V, kabel 5m
Paket
1x Jimmy BX5 Pro
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference