Najprodavanije

JIMMY H10 Pro bežični usisivač

499,00 EUR
s PDV-om
001023

Jimmy H10 Pro, digitalni motor bez četkica, nazivna snaga 600W, usisna snaga 245AW, kapacitet baterije 8x3000mAH, buka najviše 82dB, kapacitet posude za prašinu 0.6l

Količina

Jimmy H10 Pro bežični usisivač

Jimmy H10 Pro bežični usisavač predstavlja vrhunac najnovije "H" serije Jimmy usisavača, posebno dizajniranih uz patentirani sustav čišćenja horizontalnih ciklona! Jednostavan i lagan za korištenje, opremljen je digitalnim motorom bez četkica. Nazivne snage od 600W, usisna snaga od 245 AW mu omogućuje visoku učinkovitost na svim vrstama površina! Ako želite vrhunski čiste površine unutar vašeg doma i odličan usisavač s čitavim nizom nastavaka za što jednostavnije čišćenje - H10 Pro je usisavač za Vas!

Uz iznimnu snagu, JIMMY H10 Pro ima i inovativnu sklopivu cijev koja omogućuje da što jednostavnije dosegnete i najteže kutove, poput prostora ispod namještaja, pored ormara i sl. Uz to, kako bi se smanjio napor prilikom čišćenja, moderan i ergonomski dizajn te praktična ručka omogućuju vam održavanje pravilnog stava.

Njegov LCD zaslon pruža sve informacije u stvarnom vremenu, a odvojiva baterija osigurava dugu autonomiju usisavanja do 90 minuta. Ovisno o načinu rada kojeg koristite, H10 Pro pružiti će autonomiju do 12 minuta u MAX načinu rada, 22 minuta u Turbo i 60 minuta u ECO načinu rada - s motoriziranom četkom. Bez motorizirane glavne četke pružiti će do 17 minuta u MAX načinu rada, 29 minuta u Turbo i 90 minuta u ECO načinu rada.* Baterija se može puniti dok je priključena na usisavač ili zasebno na držaču za bateriju. Kako biste ga što jednostavnije napunili, H10 Pro dolazi s posebnim praktičnim stalkom na kojega ćete jednostavno postaviti usisavač, bez nepotrebnog bušenja zidova. 

Jimmy H10 Pro u Automatskom načinu rada može prepoznati različite tipove poda i prilagoditi radnu snagu za pametnije i učinkovitije čišćenje. Ovaj usisavač ima 4 načina rada: Eco za čišćenje tvrdih podova, Turbo za čišćenje tepiha, Max za čišćenje uz jaču snagu i Auto za automatsko podešavanje snage. Također, kako bi savladao i zahtjevnije tepihe, uz glavnu rotacijsku četku dolazi i posebna četka za čišćenje tepiha koju možete postaviti kako biste dodatno optimizirali dubinsko čišćenje tepiha. H10 Pro dolazi uz razne nastavke kako biste mogli očistiti što više područja što učinkovitije, kao što je 2-u-1 nastavak za tkaninu, mekana četka, nastavak za pukotine i madrace. Pametni senzor prikazuje razinu prašine prostora koji čistite, a 6 LED svjetla pomoći će vam da ne propustite niti jedno područje. JIMMY H10 Pro opremljen je glasovnim sustavom te vam može dati korisne podsjetnike kada čistite kao što su podsjetnici za čišćenje četkica ili punjenje baterije. 

U paketu se nalaze: 1x Usisivač, 1x Fleksibilna metalna cijev, Glavna motorizirana glava s četkom, 1x Motorizirana glava za madrace, 1x Rastezljivo crijevo, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Nastavak za procjepe, 1x Meka četka, 1x Spojnik, 1x Baterija, 1x Punjač, 1x Četka za tepih, 1x Postaja za punjenje 

Napomena: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u Eco načinu. Korištenje usisavača na druge načine te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomijom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
H10 Pro
Boja
Siva
Vrsta zaslona
LCD
Snaga
Nazivna snaga 600 W
Baterija
8x3000mAH; S motoriziranom četkom: 60 min na ECO / 22 min na Turbo / 12 min na MAX; Bez motorizirane četke: 90 min na ECO / 29 min na Turbo / 17 min na MAX
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference