Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY BX6 ručni UV usisivač

Ušteda 20,00 EUR
99,00 EUR
s PDV-om
000789

Jimmy BX6, 600W, UV i ultrazvučna dvostruka sterilizacija, uklanja više od 99.99% grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav, kompozitna četka, usisni otvor 240mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 119 EUR

Količina

JIMMY BX6 ručni UV usisivač

Istraživanja su pokazala da se grinje, pelud, dlake, perut, bakterije i drugi alergeni lako mogu pronaći u "čistim" jastucima i madracima. Primjerice, u 1g prašine s kreveta nalazi se čak do 13270 grinja koje narušavaju vaše zdravlje i mogu uzrokovati alergijsku reakciju, pospješiti astmu, respiratorne smetnje ili uzrokovati osip. Stoga predstavljamo novo JIMMY rješenje - ručni usisavač JIMMY BX6 koji uklanja bakterije i grinje uz funkciju dvostruke sterilizacije.

Posebno dizajniran kako bi ultrazvučnom i UV tehnologijom uklonio više od 99.99% bakterija i grinja, odlikuje ga UV LED sterilizator od 6W koji emitira ultraljubičaste zrake koje će ukloniti neželjene bakterija i grinje. Istovremeno, ultrazvučni valovi zaustavljaju njihovo hranjenje i razmnožavanje. Studije su pokazale da ultraljubičaste zrake u rasponu od 20.000-50.000Hz djeluju samo na grinje i da su bezopasne za ljudsko tijelo.

JIMMY BX6 je snažan usisavač jačine 600W s inovativnim dvostrukim ciklonskim sustavom koji može temeljitije odvojiti čestice prašine iz zraka, spriječiti začepljenje zračnih kanala i ukloniti čitav niz alergena. Uz usisni otvor od 240mm, efikasnost usisavača je znatno poboljšana, a sakupljena prašina pohranjuje se u velikom spremniku od 0.5l. Čišćenje novog BX6 usisavača je sasvim pojednostavnjeno, tako da spremnik za prašinu možete lako ukloniti i oprati nakon svake upotrebe.

Novi JIMMY BX6 koristi kompozitnu četku s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama koje omogućuju temeljito uklanjanje grinja, prašine i druge prljavštine s vaših kreveta, jastuka, sofa, madraca i odjeće. Također, prilikom usisavanja možete biti potpuno bezbrižni jer posebni dizajn četke štiti površinu predmeta od eventualnih oštećenja.

Inteligentni senzor za detekciju prljavštine će s preciznošću izračunati količinu prljavštine u okolišu. Kada LED indikator zasvijetli crveno, navedeno označava veliku količinu prljavštine. Sukladno navedenom, narančasto svjetlo će značiti nešto manju količinu prljavštine a zeleno svjetlo će značiti da je površina u potpunosti očišćena.

Kako bi udovoljio različitim potrebama čišćenja, novi JIMMY BX6 moguće je koristiti kroz 3 načina rada, a tihi motor (do 78dB) će se pobrinuti da nećete smetati u svakodnevnim aktivnosti vaše obitelji.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.



Brand
Jimmy
Boja
Plava
Snaga
600 W
Funkcije
UV i UV dvostruka sterilizacija, 3 načina rada, posuda za prašinu 0.5 l
Paket
1x ručni usisavač
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference