Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY JV53 Lite bežični usisavač - plavi

Ušteda 15,00 EUR
144,00 EUR
s PDV-om
370972

Digitalni motor snage 425W, usisna snaga 125 AW, baterija 2.5Ah, HEPA filter, ergonomska ručka, autonomija do 45 minuta*

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 159 EUR

Količina

JIMMY JV53 LITE bežični usisavač - plavi

Jimmy JV53 Lite je jednostavan za korištenje, ergonomski dizajniran bežični štapni usisivač od 425W uz usisnu snagu od 125 AW. Uz navedenog ćete jednostavno, učinkovito i temeljito očistiti cijeli stan, a moderni sustav filtracije pomoći će vam da osvojite borbu protiv alergena. 

JV53 Lite pokreće visokokvalitetni digitalni motor sa 100.000 o/min koji će bez poteškoća razviti visoku usisnu snagu od čak 125 AW. Odlikuje ga dvociklonski način uklanjanja prašine te dolazi s HEPA filterom koji filtrira do 99,97% čestica prašine do veličine od 0,3 mikrona, osiguravajući tako čist zrak nakon čišćenja, bez nepotrebnih dodatnih onečišćenja i alergena.

Lagana ergonomski dizajnirana ručka pod 65 stupnjeva i težina glavnog dijela od 1.46 kg pružiti će vam pravilan stav prilikom usisavanja, a time i manje umora tijekom čišćenja. Nakon čišćenja jednostavno ćete otvoriti i isprazniti spremnik za prašinu jednostavnim pritiskom na gumb.

Podna četka je dizajnirana kako bi što učinkovitije smanjila mogućnost zaplitanja kose i dlaka. Njena osovina promjera 55mm ima i meke i tvrde čekinje, tako da je pogodna za čišćenje i sitnih čestica prašine i većih ostataka i mrvica na svim površinama - od laminata do tepiha.

Kako bi kućanske poslove učinili još lakšima, u kompletu su četka 2 u 1 za tapecirani namještaj te 2 u 1 četka za kuteve.

Pokreće ga baterija od 2.5 Ah, koja generira do 54Wh električne energije ili omogućuju do 45 minuta rada* u normalnom načinu rada, što je dovoljno za usisavanje cijelog stana. Također, baterija se može izvaditi i možete je zamijeniti drugom već napunjenom (dodatnu bateriju morate kupiti zasebno) i tako bez prestanka nastaviti s kućanskim poslovima.

Ako trebate očistiti neko veće zaprljanje ili što temeljitije usisati tepih, možete se prebaciti u MAX način rada kako biste iskoristili svu raspoloživu snagu ovog usisivača. Ovisno o načinu rada kojeg koristite, JV53 Lite pružiti će autonomiju do 35 minuta rada u normalnom načinu rada i 7 minuta u Max načinu rada - s motoriziranom četkom. Bez motorizirane glavne četke pružiti će do 45 minuta u normalnom načinu rada i 8 minuta rada u MAX načinu rada.

U paketu se nalaze: 1x Usisivač,  1x Glavna motorizirana glava s četkom, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x mlaznica za kuteve, 1x metalna cijev, 1x zidni nosač za punjenje, 1x adapter

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
JV53 Lite
Boja
Plava
Snaga
Nazivna snaga 425W, snaga usisavanja 125AW
Baterija
Autonomija rada s motoriziranom glavnom četkom: 35 / 7 min, Autonomija bez motorizirane glavne četke: 45 / 8 min
Jamstvo
2 godine

Posebne reference