Najprodavanije

JIMMY SF8 - bežični usisivač

249,00 EUR 1.876,09 Kn
s PDV-om
000612

Bežični ručni čistač podova, funkcija pranja/ribanja i sušenja podova, tehnologija dvostrukog spremnika, funkcija samočišćenja, LED zaslon, tihi rad 68dB, autonomija do 35 min.

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

JIMMY SF8 EasyClean - bežični ručni čistač podova

Otprema kroz 2-3 radna dana

Predstavljamo novi bežični uspravni usisavač JIMMY SF8 koji će vam uštedjeti vrijeme i energiju jer istovremeno pere i riba podove. Lako ćete očistiti mokru i suhu prljavštinu, a pod će odmah biti suh i bez mrlja.

Usisavač se može pohvaliti laganim i bežičnim dizajnom s dva valjka za čišćenje, dva spremnika za vodu i iznimno tihim radom od 68 dB. Sam usisavač sadrži spremnik od 400ml za čistu vodu, a prljava voda koja se kontinuirano ispušta iz valjka s četkom usmjerava se u poseban spremnik od 180ml te se na taj način ne miješa s čistom vodom.

Kao što je već spomenuto, novi Jimmy SF8 ima dva valjka za čišćenje - prednji i stražnji. Zadatak prednjeg je čišćenje prljavštine, a zadnji je zadužen za sušenje i brisanje poda kako ne bi ostale mrlje nakon čišćenja. Tijekom samog čišćenja dva valjka se kreću jedan prema drugome što olakšava manevriranje. Ovaj uspravni usisavač odlikuje se i preciznom tehnologijom raspršivanja vode - tijekom čišćenja jednostavnim pritiskom na tipku moći ćete uključiti dodatno raspršivanje bilo kada i bilo gdje, a sami ćete kontrolirati količinu vode pa ćete moći očistiti čak i one vidljivije tvrdokornije mrlje.

Dodatna prednost usisavača SF8 je njegova 90° savitljiva cijev koja omogućuje čišćenje teško dostupnih mjesta, primjerice ispod namještaja, kreveta i sl. Dostupan je i program samočišćenja - jednostavno postavite usisavač na bazu punjača i aktivirajte željenu funkciju; čista voda teči će iz spremnika kroz valjke za čišćenje te tako ostaviti čiste valjke bez neugodnog mirisa - spremne za sljedeću upotrebu.

Zahvaljujući pametnom LED ekranu moći ćete u stvarnom vremenu pratiti važne informacije, poput razine baterije, a vidjet ćete i važne obavijesti, npr. kada je spremnik za prljavu vodu pun, podsjetnik za ponovno punjenje čiste vode...

Uređaj dolazi s izmjenjivom litij-ionskom baterijom, koja omogućuje autonomiju do 35 minuta korištenja*, tako da možete čistiti cijeli dom s jednim punjenjem. Samo punjenje uređaja traje samo cca 4 sata.

Napomena: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Snaga
60W
Napredne značajke
Zapremina spremnika za čistu vodu: 400 ml, Zapremina spremnika za prljavu vodu: 180 ml, LED zaslon
Baterija
Vrsta baterije: 4x2500mAH, Punjenje: 4h, Trajanje baterije: 35min uz aktivni kontinuirani rad
Paket
1x SF8, 1x postaja za punjenje, 1x baterija 1x adapter

Posebne reference