Najprodavanije

LUCHIA Spica električni bicikl - crni

1.399,00 EUR
s PDV-om
001113

Motor 36V 250W, brzina 25km/h, Shimano 6-brzinski mjenjač, ​​izmjenjiva baterija 36V 10Ah, autonomija do 60km*, najveća dopuštena težina 120kg

Količina

Slični Proizvodi

LUCHIA Spica električni bicikl - crni

Za bolje i čišće sutra, odlučite se za e-bicikl! LUCHIA Spica je dizajnirana za jednostavno i ugodno korištenje, bilo urbanim ulicama ili zabavnom vožnjom u prirodi. Dizajn ovog brdskog bicikla omogućuje svladavanje i najzahtjevnijih terena. Luchia Spica e-bicikl pogoni izvanredan motor visokih performansi od 36 V 250 W koji osigurava maksimalnu ograničenu brzinu od 25 km/h.

Ovaj e-bicikl je opremljen Shimano mjenjačem sa 6 brzinaamortiziranom prednjom vilicom i senzorom zakretnog momenta. Unutar okvira nalazi se zamjenjiva 36V 10Ah baterija, s kojom možete putovati do maksimalnih 60 km*, a trebat će vam samo 5-6 sati da je potpuno napunite. Inteligentni LCD zaslon dostupan je na samom upravljaču, što vam omogućuje jednostavan pregled trenutne brzine, prijeđenih kilometara i drugih korisnih informacija o vašoj vožnji.

Za sigurnost u prometu, pobrinuti će se prednje i stražnje disk kočnice. Također, za sigurniju vožnju i danju i noću, bicikl je opremljen LED prednjim svjetlom te crvenim stražnjim svjetlom smještenim ispod sjedala.

Kako bi se prilagodio različitim uvjetima vožnje, električni bicikl LUCHIA Spica opremljen je profesionalnim otpornim gumama 27'5 x 2,35" dizajniranim za što bolje prianjanje uz podlogu. Bicikl LUCHIA Spica nikome ne uskraćuje udobnost, u tu je svrhu opremljen sjedalom Selle Royale, podesivim po visini. Sjedala su prekrivena posebnom trodimenzionalnom gel strukturom te opremljena RLV tehnologijom za veću elastičnost, zračnu propusnost i otpornost na vodu. Navedeno ga čini udobnijim i pogodnim za vožnje na duge relacije. 

Maksimalna nosivost bicikla je 120kg

*Navedena autonomija postignuta je od strane proizvođača u idealnim uvjetima s vozačem od 70kg na ravnoj površini pri bicikliranju od 15km/h. Sama autonomija bicikla ovisna je o načinu korištenja, brzini, težini vozača, nagibu, podlozi, vrsti terena, vremenskim uvjetima i ostalim mogućim čimbenicima te se može razlikovati od navedenih podataka.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite Vaš električni bicikl. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenja, prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja bicikla pobrinite se da je bicikl isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Kako biste osigurali dugi životni vijek baterije i spriječili oštećenja, ne ostavljajte uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Prilikom perioda dulje neaktivnosti, bateriju je potrebno napuniti 1x mjesečno a bicikl uvijek skladištite na temperaturi od najmanje 10°C.
  • Svi potrošni dijelovi spadaju pod redovno održavanje bicikla od strane kupca, stoga molimo sve kupce da odmah prilikom kupnje proizvoda dobro provjere žaruljice, ventile, gume, sajle, lanac, kočnice i vijke koji se učestalim korištenjem troše te nam se odmah jave ako su na navedenima uočili eventualne nepravilnosti.
  • Kupac je dužan održavati bicikl, redovito ga servisirati i koristiti u skladu s uputama. Neadekvatno skladištenje i korištenje bicikla mogu uzrokovati oštećenja ili smanjenje performansi koje jamstvo neće pokriti.
  • Zbog sigurnosti u prometu, redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.

Brand
Luchia
Model
Spica
Boja
Crna
Materijal kućišta
legura aluminija
Snaga
Snaga: 250W, Maksimalna brzina: 25km/h
Napredne značajke
LCD zaslon za praćenje podataka, 6-brzinski Shimano mjenjač
Baterija
Nazivni napon: 36V 10A, Vrijeme punjenja: 5-6h, do 60km autonomije*
Dimenzije i težina
Dimenzije: 1850x700x1120 mm, Težina: 23,0 kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference