Najprodavanije

Navee N65 električni romobil

699,00 EUR
s PDV-om
484867

Dvostruki sklopivi sustav, snaga motora 500W, max brzina 25 km/h, autonomija 65km, gume 10", stalak širine 17cm, BMS sustav, LED zaslon, E-ABS + disk kočnice

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 699 EUR

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Navee N65 električni romobil

Predstavljamo NAVEE N65 sklopivi električni romobil visokih performansi koji svojim korisnicima nudi sigurno, udobno i pametno iskustvo vožnje!

Ovaj električni romobil može se pohvaliti inovativnim sustavom dvostrukog preklapanja koji omogućuje brzo i jednostavno sklapanje i rasklapanje te praktično spremanje, a oduševit će vas i sklopivi dio njegovog upravljača.

Električni romobil koristi 10-inčne off-road gume koje zbog većeg promjera nude još bolju apsorpciju udara i manje vibracija tijekom vožnje. Njihova širina od 7,6 cm pružiti će veću stabilnost i udobnije iskustvo u usporedbi s tradicionalnim tankim gumama. NAVEE N65 ima stalak od magnezijske legure širine 17 cm presvučen visoko elastičnom neklizajućom silikonskom podlogom, koja korisnicima omogućuje slobodniju i ugodniju vožnju. Ergonomski dizajniran držač ručke od TPE materijala, osigurati će udobniji i čvršći hvat bez proklizavanja.

Za iznimnu stabilnost i besprijekorne performanse, unutrašnjost novog romobila krije visokokvalitetni motor bez četkica od 500 W koji će lako pogoniti vaše novo vozilo do 25% nagiba*. N65 koristi dizajn s dvostrukom kočnicom i može se pohvaliti prednjim E-ABS i stražnjim disk kočnicama, osiguravajući pravovremeni odgovor i kraći put kočenja.

Iza kulisa je 48V 12,5Ah litijska baterija velikog kapaciteta s BMS upravljačkim sustavom koja će omogućiti autonomiju do maksimalnih 65 kilometara*. Zbog sigurnosti u prometu brzina N65 je ograničena na 25km/h te tijekom vožnje podržava 3 brzine rada. 

Uz sve navedeno, treba napomenuti da je N65 opremljen prednjim i stražnjim svjetlima, što omogućuje sigurnu vožnju i u večernjim satima, dok njegov ekran omogućuje praćenje brzine, stanja baterije, povrata energije itd. Također, relevantne podatke možete provjeriti i u aplikaciji. Zahvaljujući iznimno čvrstoj konstrukciji, bit će moguć za korisnike do nosivosti od 120 kg.

Navee je dio proizvodnje Xiaomi ekosustava!

Napomena :

  • Ne vozite po kiši.
  • Ne vozite po mokrim i blatnjavim površinama.
  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je teško stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni uspon direktno je ovisan o težini vozača a domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, tlaku u gumama, održavanju romobila, itd.

Brand
Navee
Model
Navee N65
Boja
Crna
Baterija
48V 12,5Ah
Jamstvo
1 godina

Posebne reference