Najprodavanije

Petkit Evertravel transporter za mačke - maskirna (pustinjska)

79,99 EUR
s PDV-om
001251

Ruksak transporter za mačke i manje pse do 8kg, veliki prozor, inteligentni sustav ventilacije, led rasvjeta, pogodan za kišu

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 79,99 EUR

Količina

Petkit Evertravel transporter za male kućne ljubimce

Petkit Evertravel ruksak / transporter za mačke i male pse je savršen način da istražite svijet sa svojim kućnim ljubimcem! Namijenjen je mačkama i malim psima težine do 8 kg

Uživajte sa svojim ljubimcem dok ste u pokretu u dugim zabavnim šetnjama parkom, šumom ili čak i na planinarenju! Vaš ljubimac ostati će zaštićen, unutar posebno dizajnirane, čvrste, izdržljive i vodootporne vanjske ovojnice izrađene od laganih materijala. Kišan dan? Nema problema - ovaj je ruksak jednostavan za nošenje i zaštititi će vašeg ljubimca tijekom kišnog dana.

Petkit Evertravel ruksak ima veliki prozor kroz kojega će vaš ljubimac cijelo vrijeme gledati što se događa vani. Također, prozor je lagano zatamljen kako bi se spriječilo odsjaj i time učinio pogled ugodnijim tijekom putovanja.

Uz precizan temperaturni senzor koji ga automatski kontrolira, inteligentni sustav ventilacije osigurati će izvrsnu razinu komfora tijekom putovanja! No, ako zatreba, brzinu protoka zraka možete podesiti i ručno. Proizvod također nudi laganu rasvjetu koju možete uključiti po potrebi. Kako biste koristili sve funkcije ovog transportera, potreban je powerbank s USB kabelom (prodaje se zasebno).

Ima odvojivu podlogu koja vašem ljubimcu pruža stabilnost i nevjerojatnu udobnost. Bočni džepovi omogućuju pohranu malih predmeta - kao što su poslastice za vašeg ljubimca. Široko dno ruksaka pruža vašem ljubimcu više prostora i omogućuje im slobodno kretanje.

Brand
Petkit
Model
Evertravel
Boja
maskirna (pustinjska)
Dimenzije i težina
44 × 30 × 33 cm, 1.4kg
Paket
1x Petkit Evertravel transporter
Jamstvo
1 godina

Posebne reference