Najprodavanije

Petkit Pura Air pametni odstranjivač mirisa - bijeli

23,99 EUR
s PDV-om
001013

Osvježivač i pročišćivač zraka za sobe s kućnim ljubimcima. Učinkovito uklanja neugodne mirise i uništava bakterije pritom osvježavajući vaš prostor.

Količina

Slični Proizvodi

Petkit Pura Air pametni odstranjivač mirisa za kućne ljubimce

PETKIT Pura Air uklanja neugodne mirise i učinkovito uništava bakterije koristeći samo prirodne sastojke iz biljaka. Osvježivač s visokim udjelom polimera dobiva se iz biljaka te je stoga siguran za korištenje i neotrovan. Oslobođene molekule mirisa mogu ukloniti mirise i osvježiti zrak, kao i razgraditi molekule mirisa kao što su dušik i sumporovodik, čineći zrak svježim kao u prirodi.

Pura Air osvježiti će prostor koristeći 2 načina rada - tako da dezodorira svakih 6 sati ili kada uđe kućni ljubimac.  Dakle, Pura Air automatski prepoznaje kada ljubimac uđe u prostoriju i automatski je osvježava.

Održavajte atmosferu svog doma čistom i svježom uz pomoć Petkit Pura Air Smart odstanjivača mirisa. PETKIT PURA AIR učinkovito uklanja neugodne mirise i uništava bakterije, uklanjajući sve fekalne mirise te otpuštajući negativne ione za inaktivaciju virusa.

Brand
Petkit
Model
Pura Air Smart Odor Eliminator
Boja
Bijela
Dimenzije i težina
17.5 × 7 × 5.6 cm, 0.15 kg
Paket
1x uređaj, 1x osvježivač zraka, 3x baterije, 1x upute za uporabu, 4x trakice za postavljanje uređaja

Posebne reference