Najprodavanije

Roborock Q7 MAX Plus robotski usisivač - crni

599,00 EUR
s PDV-om
797516

Robotski usisavač i postaja za samopražnjenje, 4200Pa, istovremeno usisavanje i pranje, HyperForce sustav, LiDAR 3.0 pametna navigacija, spremnik za prašinu 470ml, spremnik za vodu 350ml, automatsko pražnjenje, HEPA filter E11, autonomija do 180min, aplikacija, podržava glasovne asistente.

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Roborock Q7 MAX+ robotski usisivač - crni

Robotski usisavač Q7 Max+ pridružuje se planetarno polularnoj Roborock obitelji s iznimno učinkovitim funkcijama usisavanja i pranja podova, uz kojeg ćete doseći novu razinu udobnosti i automatskog čišćenja u vašem domu.

Usisavač Q7 Max+ može se pohvaliti poboljšanom HyperForce usisnom snagom koja doseže čak 4200 Pa, što u kombinaciji s baterijom od 5200 mAh osigurava dugotrajno temeljito čišćenje prljavštine s vaših podova i tepiha čak i tamo gdje bi se ostali robotski usisavači mogli suočiti s problemima. Sofisticirana gumena četka dizajnirana je na način da se zapetljavanje kose ili dlake kućnih ljubimaca znatno onemogući, čime se olakša redovito čišćenje i održavanje te u konačnici povećava njena trajnost i učinkovitost.

Robotski usisavač opremljen je spremnikom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml (što je dovoljno za pranje do 300 m2 površine) i može istovremeno brisati i usisavati. Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode. Stalni pritisak od 300 g osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom.

Dizajn, klasičano atraktivan, crni minimalistički, omogućuje robotu da zadrži kompaktne dimenzije, ali ga ne sprječava u poboljšanju performansi. Rad novog usisavača uvjetovan je pametnom LiDAR 3.0 navigacijom koja mu omogućuje jednostavno snalaženje po vašem domu. Pomoću laserske tehnologije iscrtava tlocrt vašeg doma koji se može vidjeti u 3D karti na vašem pametnom telefonu putem aplikacije Roborock Plus, gdje možete označiti područja koja je potrebno očistiti, postaviti raspored čišćenja i još mnogo toga. Dakle, u odnosu na prethodne modele, Q7 MAX+ dolazi uz Roborocks 3D mapping, koji prikazuje 3D renderiranje kao alternativu uobičajenoj 2D karti. Funkcija samog skeniranja podržava do 4 kata mapa/tlocrta, a svaki kat može imati do 10 područja koja možete označiti kao dostupna/nedostupna.

Kako biste lakše kontrolirali i upravljali svojim novim kućnim pomoćnikom, podržava glasovne pomoćnike Amazon Alexa i Google Home, a njime možete upravljati i virtualnim joystickom u aplikaciji.

Što se tiče autonomije, pokreće ga spomenuta baterija od 5200mAh koja mu omogućuje vrijeme rada do 180 minuta. Za potpuno punjenje robota trebat će vam samo 6 sati. Napredna postaja za punjenje i pražnjenje ovog novog robotskog usisavača također uključuje funkciju automatskog pražnjenja, a dostatna je za nakupljenu prašinu do 7 tjedana prosječnog korištenja.

Postaja za automatsko punjenje i pražnjenje vrlo je praktična, omogućuje vam automatsko pražnjenje bez potrebe za kontinuiranim ručnim pražnjenjem spremnika. Točnije, prije nego što se mora zamijeniti vreća za smeće koja ima kapacitet od 2.5 litre, može proći čak 7 tjedana! Kao i ostali modeli, novi Q8 Max+ može se pohvaliti uspješnim svladavanjem prepreka do 2 cm visine.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Roborock
Model
Q7 MAX Plus
Boja
Crna
Snaga
74W, usisna snaga 4200Pa
Povezivanje
WiFi, aplikacija
Funkcije
istodobno usisavanje i mokro brisanje; spremnikom za prašinu 470 ml, spremnik za vodu od 350 ml
Napredne značajke
Maksimalna usisna površina: 300m2, Mogućnost prelaska prepreka: 2 cm, Učinkovitost filtracije posude za otpad: E11
Baterija
5200mAh litijska baterija, Autonomija: 180min, Vrijeme punjenja: 6h
Dimenzije i težina
353 x 350 x 96.5 mm, 3.7kg
Paket
1 x Roborock Q7 Max+, 1x postaja za samopražnjenje, 1x posuda za prašinu, 1x posuda za vodu, 1x mokra krpa
Jamstvo
1 godina

Posebne reference