Najprodavanije

Roborock Q8 MAX Plus robotski usisivač - bijeli

599,00 EUR
s PDV-om
001232

Robotski usisavač i postaja za samopražnjenje, DuoRoller dvostruke četke, HyperForce usisavanje do 5500Pa, istovremeno usisavanje i pranje, LiDAR pametna navigacija, Reactive Obstacle Avoidance Technology, spremnik za prašinu 470ml, spremnik za vodu 350ml, automatsko pražnjenje, autonomija do 240min, aplikacija, podržava glasovne asistente.

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Roborock Q8 MAX+ robotski usisivač - bijeli

Predstavljamo novog člana popularne Q serije Roborock obitelji pametnih robotskih usisivača - Q8 MAX+ robotski usisivač s postajom za samopražnjenje!


Novi robotski usisavač Q8 Max+ može se pohvaliti dodatno poboljšanom HyperForce usisnom snagom koja sad doseže čak 5500 Pa! Novost je i DuoRoller tehnologija dvostrukih sofisticiranih gumenih četki dizajniranih na način da se zapetljavanje kose ili dlake kućnih ljubimaca znatno onemogući, čime se olakšava redovito čišćenje i održavanje te u konačnici povećava njena trajnost i učinkovitost - čak za 20% više od prethodne Q7 MAX+ serije! To će u kombinaciji s dugotrajnom baterijom od 5200 mAh osigurati dugotrajno temeljito čišćenje prljavštine s vaših podova i tepiha čak i tamo gdje bi se ostali robotski usisavači mogli suočiti s problemima. Tako će novi Q8 Max+ biti sposoban očistiti čak do 300 ㎡!

Q8 Max+ zadržava prepoznatljivi dizajn te je poput prethodnika opremljen spremnikom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 350 ml (što je dovoljno za pranje do 275 m2 površine) i može istovremeno brisati i usisavati. Elektronski spremnik za vodu održava krpu vlažnom tijekom čišćenja i može podesiti protok vode - kroz čak 30 različitih razina. Stalni pritisak osigurava učinkovito brisanje tijekom cijelog čišćenja i osigurava temeljito čist i uredan dom.

Nova PreciSense LiDAR navigacija mu omogućuje jednostavno snalaženje po vašem domu, brzo mapiranje prostora (čak 6x brže od prethodnih generacija) te izradu preciznih 3D karti. Reactive Obstacle Avoidance tehnologija mjeri udaljenost do prepreka i inteligentno ih izbjegava kako bi olakšala čišćenje, smanjila sudare s preprekama i upozorila na neovlaštena područja putem aplikacije. Pomoću laserske tehnologije robot iscrtava tlocrt vašeg doma koji se može vidjeti u 3D karti na vašem pametnom telefonu putem aplikacije Roborock Plus.

3D karta vam omogućuje da virtualno izgradite svoju kuću, uključujući dodavanje namještaja, potrepština za kućne ljubimce, podova i više, a na vašoj aplikaciji moći ćete označiti područja koja je potrebno očistiti, postaviti raspored čišćenja i još mnogo toga. Možete ga koristiti za čišćenje više katova jer može automatski identificirati do 4 kate bez potrebe za dodatnim stanicama. Jednostavno premjestite robot na željeni kat i spremni ste za čišćenje!


Q8 Max+ pokreće baterija od 5200mAh koja mu omogućuje autonomiju rada do maksimalnih 240 minuta. Za potpuno punjenje robota trebat će vam do 6 sati, a postaja je opremljena pametnim punjenjem koje štedi energiju. Napredna postaja za punjenje i pražnjenje ovog novog robotskog usisavača također uključuje funkciju automatskog pražnjenja, a dostatna je za nakupljenu prašinu do 60 dana prosječnog korištenja.

Postaja za automatsko punjenje i pražnjenje vrlo je praktična, omogućuje vam automatsko pražnjenje bez potrebe za kontinuiranim ručnim pražnjenjem spremnika. Točnije, prije nego što se mora zamijeniti vreća za smeće koja ima kapacitet od 2.5 litre, može proći čak 7 tjedana!

Kao i ostali modeli, novi Q8 Max+ može se pohvaliti korištenjem glasovnim asistentom te uspješnim svladavanjem prepreka do 2 cm visine.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Roborock
Model
Q8 Max+
Boja
Bijela
Snaga
HyperForce do 5500 Pa
Povezivanje
Wifi 2.4g, aplikacija
Funkcije
pametna navigacija, istodobno usisavanje i mokro brisanje; spremnikom za prašinu 470 ml, spremnik za vodu od 350 ml
Napredne značajke
Maksimalna usisna površina: 300m2, Mogućnost prelaska prepreka: 2 cm, Učinkovitost filtracije posude za otpad: E11
Baterija
5200mAh, Autonomija: do 240min, Vrijeme punjenja: do 6h
Dimenzije i težina
Usisivač: 353x350x96.5mm, 3.6kg; Baza: 487x379x367mm, 4.5kg
Paket
1 x Roborock Q8 Max+, 1x postaja za samopražnjenje
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference