Najprodavanije

VSETT 10 APEX električni romobil - 25.6Ah

2.670,00 EUR
s PDV-om
V10APX25

2 motora od 1500W, vršna snaga 4200W, brzina do max 80 km/h, baterija 60V 25.6Ah, autonomija 45-80 km (jedan ili dva motora), podesivi stražnji hidraulički amortizer i prednji amortizer s oprugom

Najniža cijena kroz zadnjih 30 dana: 2670 EUR

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

VSETT 10 APEX električni romobil - 2x1500W, 25.6Ah

Otprema kroz 2-3 radna dana

Ovaj proizvod nije moguće narućiti plaćanjem pouzećem jer iznos prelazi maksimalnu moguću uplatu GLS distributeru prilikom preuzimanja. Za više informacija o narudžbi nam se možete javiti na prodaja@smartus.hr ili odabrati drugačiji način plaćanja.

Stigao je Vsett 10 Apex - vrhunski model VSETT brenda i jedan od zasigurno omiljenih romobila visokih performansi! Ovim novim modelom, Vsett električni romobili zakoračili su korak dalje. Uz novi suvremeni dizajn, Vsett 10 Apex donosi nekoliko poboljšanja. Počnimo s boljim performansama koje zahvaljujući dva motora od 1500 W dosežu vršnu snagu od 4300 W (nakon otključavanja). U idealnim uvjetima, 10 Apex tako može postići brzinu do 80 km/h.

Vsett u novom modelu ostaje vjeran provjerenim hidrauličkim kočnicama, dok smo posebno oduševljeni što je stražnji opružni ovjes zamijenjen potpuno podesivim hidrauličkim ovjesom. Jednostavno upravljanje, izvrstan ovjes i popriličan okretni moment čine ovaj romobil fantastičnim uređajem za vožnju po gradu i izvan ceste. Tu je čak i prostor za Airtag u blizini USB i USB-C priključaka na upravljaču, kako biste svog ljubimca dodatno mogli zaštititi od krađe.

Ako tražite najkvalitetniji električni romobil udoban za kretanje i po gradu i po zemljanim cestama, Vsett 10 APEX savršen je izbor! Ovaj električni romobil od 60V ima bateriju od 25,6Ah koja će osigurati dovoljno energije za popeti se na brda od 35 stupnjeva.

Oprema i korištenje Vsett 10 APEX je što jednostavnije i sasvim funkcionalno. Zahvaljujući pametnom intuitivnom sustavu, sklapanje romobila, uključujući upravljač, vrlo je jednostavno. Međutim, to se ne može reći za nošenje romobila. Moramo zaključiti da, s obzirom na njegovu duljinu od 130 cm, visinu od 57 cm, širinu od 26 cm, a posebno težinu od 36 kg, nošenje nije baš ugodno.

Na sredini upravljača nalazi se 3.5-inčni LCD display koji jasno prikazuje trenutnu brzinu. Prekidači pokazivača smjera (žmigavaca) su novog atraktivnog dizajna, a svjetla možete lako kontrolirati pomoću gumba smještenog blizu gasa.

Kako biste uživali u sigurnoj vožnji, dizajneri su se pobrinuli za pouzdano zaustavljanje ispred bilo koje prepreke. Vsett 10 APEX sigurnost pri kočenju duguje hidrauličkim disk kočnicama na prednjem i stražnjem kotaču.

Zahvaljujući paru blatobrana i IP54 certifikatu, Vsett 10 APEX neće biti zatečen mokrim ili prljavim cestama. Međutim, slažemo se s proizvođačem i savjetujemo da se izbjegava vožnja po kiši ili kroz lokve. To bi moglo trajno oštetiti bateriju, što nije pokriveno jamstvenim popravcima.

Vsett 10 Apex jedan je od najsnažnijih električni romobila u ovom asortimanu te zbog sigurnosti vozača dolazi s novim, poboljšanim mehanizmom za trostruko zaključavanje i fiksiranje upravljača. Za razliku od ostalih jakih romobila ovaj upravljač se ne uvija i nema problema sa trošenjem / habanjem nakon dugog vremena korištenja.

Kako bi u svakoj vožnji što ugodnije nadvladali stazu kojom se krećete, Vsett 10 APEX ima podesiv prednji amortizer sa oprugom (dugi hod) i podesiv stražnji hidraulični amortizer.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

Brand
Vsett
Model
Vsett 10 Apex
Boja
Crna
Funkcije
2 motora - 1500W, vršna snaga 4200W, baterija 60V 25.6Ah, autonomija 45-80 km (jedan ili dva motora), prednji amortizer s oprugom i stražnji hidraulički
Napredne značajke
Električna kočnica, Vsett/ZOOM hidraulične kočnice, LED, Prednje svjetlo, Prednji i stražnji žmigavci, Stražnje kočiono svjetlo
Baterija
60V 25.6Ah LG, vrijeme punjenja 6-12h
Jamstvo
1 godina

Posebne reference