Najprodavanije

VSETT 10 Light električni romobil - 17.5Ah

1.890,00 EUR
s PDV-om
V10LI175

2 motora od 1000W, vršna snaga 2200W, brzina do max 50 km/h, baterija 52V 17.5Ah, autonomija 45-60 km (jedan ili dva motora), prednji i stražnji amortizer s oprugom

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1890 EUR

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

VSETT 10 Light električni romobil - 2x1000W, 17.5Ah

Otprema kroz 2-3 radna dana

Ovaj proizvod nije moguće narućiti plaćanjem pouzećem jer iznos prelazi maksimalnu moguću uplatu GLS distributeru prilikom preuzimanja. Za više informacija o narudžbi nam se možete javiti na prodaja@smartus.hr ili odabrati drugačiji način plaćanja.

Predstavljamo novi Vsett 10 Light električni romobil koji je svojevrsni hibridni spoj pretečih VSETT 10 i VSETT 9 modela te donosi najbolje iz oba svijeta!

Impresivnih performansa, zahvaljujući dva motora od 1000 W doseći će vršnu snagu od  2200 W te će tako, u idealnim uvjetima, postići brzinu do maksimalnih 50 km/h. Vsett 10 light ostaje vjeran hidrauličkim kočnicama, standardnim za VSETT 10 modele, međutim, kao ovjes koristi opruge VSETT-a 9 za koje znamo da su jednostavno i udobno riješenje za gradsku vožnju. Jednostavno upravljanje, izvrstan ovjes i popriličan okretni moment čine ovaj romobil fantastičnim uređajem za vožnju po gradu i izvan ceste. Tu je čak i prostor za Airtag u blizini USB i USB-C priključaka na upravljaču, kako biste svog ljubimca dodatno mogli zaštititi od krađe.

Ovaj impresivni električni romobil ima bateriju od 52V 17,5Ah koja je savršeno riješenje za ljude koji vole biti mobilni i u pokretu, jer će vam pružiti autonomiju od 45-60km (jedan ili dva motora).* Pritom niste limitirani samo na kratku vožnju jer lako stane u prtljažnik svakog automobila. Dakle, ako svog električnog ljubimca želite povesti sa sobom na put da s vama istraži neke nove puteve, Vsett 10 Light je savršeno riješenje za Vas!

Oprema i korištenje Vsett 10 Light romobila je što jednostavnije i sasvim funkcionalno. Zahvaljujući pametnom intuitivnom sustavu, sklapanje romobila, uključujući upravljač, vrlo je jednostavno.  Također, moramo zaključiti da, s obzirom na njegovu duljinu od 135 cm, visinu od 61 cm i širinu od 30 cm, a posebno težinu od 25 kg, ovaj romobil je jedan od boljih i prenosivih Vsett rješenja.

Na sredini upravljača nalazi se 3,5-inčni LCD display koji jasno prikazuje trenutnu brzinu i aktualne podatke. Prekidači pokazivača smjera (žmigavaca) su novog dizajna, a svjetla možete lako kontrolirati pomoću pametnog displaya. 

Kako biste uživali u sigurnoj vožnji, dizajneri su se pobrinuli za pouzdano zaustavljanje ispred bilo koje prepreke. Vsett 10 Light tako sigurnost pri kočenju duguje hidrauličkim disk kočnicama na prednjem i stražnjem kotaču.

Zahvaljujući paru blatobrana i IP54 certifikatu, Vsett 10 Light neće biti zatečen mokrim ili prljavim cestama. Međutim, slažemo se s proizvođačem i savjetujemo da se izbjegava vožnja po kiši ili kroz lokve. To bi moglo trajno oštetiti bateriju, što nije pokriveno jamstvenim popravcima.

Kako bi iskoristili punu snagu prednjeg i stražnjeg električnog motora (2x 1000 W), Vsett 10 Light ima opciju korištenja DUAL MODE pritiskom tipke s lijeve strane upravljača uz kojeg ćete iskusiti "električni nitro" na 2200 W i maksimum ovog romobila!

Vsett 10 Light je jedan od najsvestranijih električni romobila u ovom asortimanu, te sa sigurnosti vozača na prvom mjestu, dolazi s poboljšanim mehanizmom za trostruko zaključavanje i fiksiranje upravljača. Za razliku od ostalih jakih romobila ovaj upravljač se ne uvija i nema problema sa trošenjem / habanjem nakon dugog vremena korištenja.

Od korisnih značajki, Vsett 10 Light dolazi s NFC-om tj. bezkontaktnim otključavanjem i zaključavanjem, što je važna sigurnosna značajka za njegovog vlasnika.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

Brand
Vsett
Model
Vsett 10 Light
Funkcije
2 motora - 1000W, vršna snaga 2200W, baterija 52V 17.5Ah, autonomija 45-60 km (jedan ili dva motora), prednji i stražnji amortizer s oprugom
Napredne značajke
Električna kočnica, Vsett/ZOOM hidraulične kočnice, LED, Prednje svjetlo, Prednji i stražnji žmigavci, Stražnje kočiono svjetlo
Baterija
52V 17.5Ah, vrijeme punjenja 5-10h
Jamstvo
1 godina

Posebne reference