Najprodavanije

  • Snižena cijena

VSETT 9 električni romobil - 650W, 16Ah

Uštedi 25%
1.080,00 EUR
s PDV-om
vsett916000

Vsett 9, baterija od 16000mAh, motor snage 650W, maksimalna brzina 40-45 Km/h, nagib do 25°, NFC, 2 priključka za punjenje

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1440 EUR. 

Količina

VSETT 9 električni romobil - 16000mAh

Vsett 9 model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila.

Opremljen motorom od 650W omogućava vam da postignete maksimalnu brzinu 40-45 km/h (limitirana brzina). Vsett 9 može svladati nagib do čak 25° što omogućava još ugodniju i lakšu vožnju uzbrdo, uz maksimalnu nosivost od 120 kg. Maksimalno opterećenje i brzina mogu varirati ovisno o vozačevoj težini, stilu vožnje i terenu.

Ovaj impresivni romobil dolazi s baterijom od 52V 16000mAh koja u eko modu može postići domet do 70 km* (single drive)

Inačice s većom ili manjom baterijom možete pronaći na poveznicama:

- Vsett 9 s baterijom od 52V 13000mAh koja u eko modu može postići domet do 55 km.*
Vsett 9 s baterijom od 52V 17500mAh koja u eko modu može postići domet do 80 km.*

Vsett 9 kreće se na pneumatskim gumama dimenzija 8,5 x 3", a za njegovo sigurno zaustavljane zaslužne su prednje i stražnje disk kočniceelektrična kočnica. Također uz prednji i stražnji opružni ovjes te prednje i stražnje podesive amortizere nećete morati brinuto o nepravilnostima na cesti.

Za još veću sigurnost romobila tu je NFC imobilizator brave s ključem, kao i svjetla za sigurnije sudjelovanje u prometu - prednje svjetlo, stražnje svjetlo kočnice te prednji i stražnji žmigavci.

Kako biste imali potpunu kontrolu tijekom vožnje Vsett9 ima zaslon na kojem možete vidjeti sve podatke u stvarnom vremenu.

Radi jednostavnog transporta Vsett 9 teži svega 23 kg te je opremljen novim dizajnom s preklopnim ručkama upravljača (zauzima manje prostora).

Najnovija generacija baterijskih ćelija omogućuje brže punjenje te ima 2 priključka za punjenje kako bi se dodatno smanjilo vrijeme punjenja. Vrijeme punjenja s jednim priključkom je 8 h, a sa dva 4 h.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

Brand
Vsett
Model
Vsett 9
Snaga
650W
Baterija
16000mAh
Jamstvo
1 godina

Posebne reference