Najprodavanije

Aqara pametna utičnica

31,72 EUR
s PDV-om
000397

pametna utičnica, ZigBee, nadzor potrošnje energije, upravljanje uređajima na daljinu, tajmer (vremenski postavljena kontrola), zaštita od pregrijavanja i električnog preopterećenja, kompatibilna s Apple Home, Aqara Home

Količina

Aqara Smart Plug 

Pametna utičnica Aqara može se koristiti u sklopu pametnih sustava Aqara Home. Ovim proizvodom možete automatizirati sve električne uređaje u kući. Aqara pametna utičnica podržava glasovno upravljanje, nadzire potrošnju energije i pruža zaštitu od pregrijavanja i električnog preopterećenja.

Uz pomoć pametne utičnice Aqara jednostavno ćete automatizirati sve električne uređaje u svojoj kući. Kada je utičnica uparena s drugim pametnim uređajima Aqara, lako ćete stvoriti različite scenarije koji će najviše odgovarati vašim svakodnevnim potrebama.

Zaboravili ste isključiti neki uređaj jer ste zakasnili i na brzinu napustili kuću? Sve što morate učiniti je otvoriti aplikaciju Aqara i moći ćete lako kontrolirati sve električne uređaje koji su spojeni na utičnicu! Također, uz opciju tajmera, uvijek možete namjestiti isključivanje u željeno vrijeme.

Pametna utičnica Aqara Smart Plug kompatibilna je s omiljenim pametnim kućnim platformama kao što su Aqara Home, Apple HomeKit i pomoćnicima Amazon Alexa, Google Assistant i Siri, tako da se jednostavno može integrirati s raznim pametnim uređajima.

Među prednostima Zigbee protokola su brzi odziv pametnih uređaja kao i njihov nesmetan rad. Čak i kad je mrežna veza prekinuta, lokalna automatizacija između pametne utičnice i senzora radi normalno.

- upravljanje uređajima na daljinu
- Tajmer (vremenski postavljena kontrola)
- Nadzor energije
- Zaštita od pregrijavanja i električnog preopterećenja
- Kompatibilna s Apple HomeKit, Aqara Home i glasovnim asistentima

* Kako biste je mogli koristiti, potreban je Aqara HUB

Brand
Aqara

Posebne reference

1 proizvoda u istoj kategoriji: