Najprodavanije

JIMMY JV53 bežični usisivač ljubičasti

179,00 EUR
s PDV-om
363814

Višenamjenska usisna snaga 2v1 , 125AW i  20kPa, nazivna snaga 425W, autonomija usisavanja 45min*, paket sa više četkica

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

JIMMY JV53 bežični usisivač ljubičasti

Usisavač Jimmx JV53 je usisivač u koji ćete se sigurno zaljubiti. Njegov dizajn omogućuje vam usisavanje stropova i zavjesa bez da se umorite.

Zahvaljujući svom multifunkcionalnom dizajnu, moći ćete koristiti nekoliko isporučenih četkica, ovisno o vrsti čišćenja koju želite, i prebaciti se na mali ručni usisavač na jednostavan način.

Dizajni usisavača bez kabela za napajanje nude maksimalnu udobnost tijekom usisavanja, posebno kada je potrebno očistiti prostorije raspoređene na više razina ili poda, čak i na stepenicama.

Snažni digitalni motor bez četkica

S trećom generacijom bez četkica digitalnih motora sa 100 000 okr / min. Nazivna snaga je 425W, usisavanje je 125AW, a učinkovitost motora je do 55%. Da bi se postigla ista učinkovitost usisavanja, duža i snažnija.

Četkica promjera 55 mm koja skuplja svu prašinu i čestice

Četkica od mekog i tvrdog vlakana od 55 mm može pokupiti svu prašinu i čestice, obrisati nečistoću i tragove i polirati pod za vrijeme čišćenja.

Visoko učinkovita HEPA filtracija, uz 99% učinkovitost odvajanja filtera, može učinkovito filtrirati sitnu prašinu i izbjeći sekundarno onečišćenje.

Ergonomsko oblikovani kut radilice od 65 ° i mala težina usisavača čine spoj ugodnijim za vrijeme čišćenja i zahtijevaju manje napora za nošenje usisavača.

Višenamjenski dizajniran

Brzo čisti sve prostore, za dom ili automobil.

Inovativna četka može očistiti sve vrste kose, vlasišta tijekom čišćenja.

Autonomija do 45 minuta*

Litijeva baterija velikog kapaciteta do 45 minuta dugog trajanja. Baterija se može izvaditi iz usisavača i zamijeniti je novom.

U paketu se nalaze: 1x Usisivač, 1x Metalna cijev, 1x Glavna motorizirana glava s četkom, 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Mlaznica za kuteve, 1x Meka četka, 1x Baterija, 1x Punjač, 1x Zidni nosač

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom..

* autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
JV53
Boja
Ljubičasta
Snaga
125AW i 20kPa, nazivna snaga 425W
Baterija
Autonomija: s motoriziranom četkom: 35 min na Normal / 7 min na MAX Bez motorizirane četke: 45 min na Normal / 8 min na MAX
Paket
1x Usisivač, 1x Metalna cijev, 1x Glavna motorizirana glava s četkom, 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Mlaznica za kuteve, 1x Meka četka, 1x Baterija, 1x Punjač, 1x Zidni nosač
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference