Aqara Roller Shade Controller - električni upravljač zastora

Referenca: 000750

Cijena
899,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Motor za daljinsko upravljanje sjenila, zastora i rolo zavjesa, kompatibilan s Apple HomeKit, Amazon Alexa ili Google Asistentom.

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Aqara roller shade driver E1 - pametni...

499,00 Kn Cijena

Pametni upravljač rolo zavjesa, namijenjen za široku primjenu svih modela mehanizama s lančićem (kuglice 3-6mm), USB C, za rad potreban HUB. Podržani su Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant i IFTTT

Aqara Roller Shade Controller - pametni upravljač zastora

Aqara Smart Roller Shader Controller je inteligentni električni motor koji može automatizirati razne vrste sjenila kao što su roloi, zastori, žaluzine i panel zavjese. Kako biste ga mogli koristiti, potrebno je spojiti ga s HUB uređajem.

Pomoću navedenoga možete spustiti ili podići zastor/sjenilo pritiskom na tipku na svom pametnom telefonu. Spojite ga pomoću Zigbee 3.0 protokola za povezivanje sa svojim Aqara HUB-om te preuzmite Aqara APP na svoj pametni telefon i spremni ste za korištenje. Također, zbog promjera 35mm, kompatibilan je sa velikom većinom zavjesa i žaluzina.

Možete ga čak i kontrolirati svojim glasom jer je kompatibilan s Amazon Alexa, Apple HomeKit i Google Home. Također, možete ga povezati s ostatkom senzora u vašem domu kako biste stvorili niz različitih scena: primjerice, upalite svjetlo u sobi i zastor se spusti, ili se podigne kada je temperatura u prostoriji visoka da se prostor razlufta... A možete unaprijed programirati zastor da se diže i spušta te da vas probudi sunčeva svjetlost ili da je spustite kada je već mrak.

Naravno, izuzev mobitela, moguće je upravljati njime i daljinskim upravljačem. Za super efekt, možete koristiti i Aqara Cube.

AQARA Smart Roller Shade Controller kompatibilan je sa širokim rasponom pametnih kućnih ekosustava i glasovnih pomoćnika kao što su Apple HomeKit, Amazon Alexa ili Google Assistant.

Podaci

Brand
Aqara
Model
roller shade controller SRSC-M01
Boja
Bijela
Snaga
220 - 230 V~ 50 Hz, 121 W
Dimenzije i težina
59.4 X 4.1 X 3.9 Cm, 1.44kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Aqara Roller Shade Controller - električni upravljač zastora

Motor za daljinsko upravljanje sjenila, zastora i rolo zavjesa, kompatibilan s Apple HomeKit, Amazon Alexa ili Google Asistentom.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: