Najprodavanije

Aqara Smart Wall Switch H1 - dvije tipke (s nulom)

37,03 EUR
s PDV-om
000756

Aqara H1 pametni zidni prekidač - dvije tipke (za spajanje s neutralnim vodičem, tzv. s nulom), energetski nadzor, automatsko pokretanje rasvjetnih tijela, kontrola pomoću aplikacije Aqara Home, kompatibilnost s Androidom, iOS-om, Zigbee protokol 3.0, napredna zaštita, atraktivan dizajn

Količina

Aqara H1 pametni zidni prekidač - dvije tipke (s neutralnim vodičem, tzv. s nulom)

Uz zidni prekidač Aqara H1 pretvorite normalni zidni prekidač u pametni, čime otključavate mogućnost automatizacije vašeg doma putem različitih scenarija i time pretvorite brojne uređaje u pametne! Na primjer, upravljajte svojim svjetlima putem aplikacije ili postavite vremenski raspored za određena svjetla u kući. Naravno, još uvijek možete ručno kontrolirati svjetla, budući da zidni prekidač Aqara ima fizičke tipke. No, one se također mogu dodatno programirati za razne funkcije.

Zidni prekidač H1 kompatibilan je sa širokim rasponom pametnih kućnih ekosustava i glasovnih asistenata, uključujući Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Amazon Alexa itd. Uz njih možete upravljati svjetlima u svom domu i glasom! Zahvaljujući Zigbee 3.0 protokolu, ovaj zidni prekidač nudi izuzetno brzu, stabilnu i energetski učinkovitu tehnologiju.

Postoje mnoge automatizacije koje je moguće ostvariti u kombinaciji s ostalim Aqara senzorima poput onih za vrata i prozore, senzore temperature, pokreta, vode, vibracija... Na primjer, možete uključiti ventilaciju kupaonice kada je vlažnost iznad 80% ili upaliti svjetlo u spavaćoj sobi kada se detektira pokret. Mogućnosti su brojne a na vama je da optimizirate dom po vlastitim preferencama.

*Za korištenje je potreban Aqara HUB poput Aqara M1S, M2, E1 ili G2H.

H1 je prvi Aqara prekidač koji je prikladan i za četvrtaste i za okrugle utičnice. Dakle, osim četvrtastih utičnica od 86 mm, podržava i okrugle europske utičnice. Prekidač je zaštićen od raznih situacija kao što su pregrijavanje i preopterećenje.

Još jedna od korisnih funkcija H1 prekidača je mjerenje potrošnje energije, što se u potpunosti može pratiti u aplikaciji.


Značajke H1 prekidača:

- Čini vaše Aqara uređaje kompatibilnim s nizom ekosustava pametnog doma

- Kompatibilan s kvadratnim i okruglim utičnicama

- Štiti od pregrijavanja i preopterećenja

- Također se može konfigurirati s drugim pametnim uređajima

- Uvijek se može kontrolirati putem praktične aplikacije

PAŽNJA: Prekidač AQARA H1 ima više verzija/inačica. Sve inačice imaju iste glavne funkcije (različit je broj tipaka prekidača a time i broj funkcija) no posebno je bitno voditi pažnju o onima s nulom i bez nule. Dakle, ona inačica s nulom (s neutralnim vodičem) mora biti spojena na neutralni vodič i vod pod naponom, a ona bez nule spaja se samo na liniju pod naponom za primanje struje. Odaberite ispravnu inačicu prema vašem kućnom ožičenju. Preporuča se montaža samo od strane profesionalnog električara!

h1 s nulom.jpg

Brand
Aqara
Model
Aqara Smart Wall Switch H1
Boja
Bijela
Povezivanje
Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, Amazon Alexa itd
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: