Najprodavanije

AQARA Single Switch Module T1 - relej (bez nule)

29,07 EUR
s PDV-om
000752

Aqara T1 relej s jednim prekidačem (bez nule), energetski nadzor, automatsko pokretanje rasvjetnih tijela, kontrola pomoću aplikacije Aqara Home, kompatibilnost s Androidom, iOS-om, Zigbee protokol 3.0, napredna zaštita, kompaktan dizajn

Količina

Slični Proizvodi

AQARA Single Switch Module T1 - relej (bez neutralnog vodiča, tzv. bez nule)

Relej AQARA s jednim prekidačem T1 (bez nule) nudi fleksibilne mogućnosti ugradnje i punu podršku za potpunu automatizaciju doma. Kroz njega ćete svaki dan znati koji je najveći potrošač ili najučinkovitiji električni uređaj u kući.


Relej AQARA Single Switch Module T1 pretvara obične prekidače i utičnice u pametne naprave kojima možete daljinski upravljati uz pomoć mobilne aplikacije.

Relej AQARA s jednom sklopkom T1 opremljen je memorijskom funkcijom i tehnologijom zaštite od pregrijavanja i preopterećenja. Na poslijetku, ali ne i najmanje važno, može se upravljati glasom zbog kompatibilnosti s pomoćnicima Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant i mnogim drugim.

Za rad, potrebno ga je spojiti s Aqara HUB-om.

Značajke:
- Kompatibilan s Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant
- Energetski nadzor
- Automatsko pokretanje rasvjetnih tijela
- Kontrola pomoću aplikacije Aqara Home
- Kompatibilnost s Androidom, iOS-om
- Zigbee protokol 3.0
- Napredna zaštita
- Kompaktan dizajn
- Tajmer i daljinsko upravljanje

PAŽNJA: Relej AQARA s jednim prekidačem T1 ima dvije varijante: s nulom i bez nule. Obje verzije imaju iste glavne funkcije, ali ona s nulom (s neutralnim vodičem) mora biti spojena na neutralni vodič i vod pod naponom, a ona bez nule spaja se samo na liniju pod naponom za primanje struje. Odaberite ispravnu verziju prema vašem kućnom ožičenju. Preporuča se montaža samo od strane profesionalnog električara!

Brand
Aqara
Model
Aqara T1 relej s jednim prekidačem (bez nule)
Boja
Bijela
Povezivanje
Kompatibilan s Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant
Jamstvo
1 godina

Posebne reference