Najprodavanije

Creality Ender-3 S1 Pro - 3D printer

449,00 EUR
s PDV-om
799614

Područje ispisa (XYZ): 220x220x270 mm, Grijana podloga za ispis do 110°C, Radna temperatura mlaznice 300°C, CR-Touch tehnologija u 16 točaka s automatskim niveliranjem visine, Sprite Direct Drive ekstruder, 4,3" zaslon osjetljiv na dodir, napajanje funkcije nastavljanja kvar, LED svjetlosna traka, filament 1.75mm

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Slični Proizvodi

Creality Ender-3 S1 Pro - 3D printer

Otprema kroz 2-3 radna dana

Creality Ender-3 S1 Pro opremljen je potpuno metalnim direktnim ekstruderom s dva zupčanika "Sprite" sa snagom ekstruzije od 80 N čime se osigurava glatko uvlačenje pri ispisu s različitim filamentima. Gornji ekstruder uključuje dva zupčanika od kromiranog čelika s prijenosnim omjerom 1:3,5. Zahvaljujući sili potiskivanja do 80N, Sprite Direct može osigurati glatko uvlačenje i pražnjenje filamenta bez klizanja, što ga čini idealnim za ispis fleksibilnih filamenata kao što je TPU. Za osvjetljenje tijekom radnog procesa, printer je opremljen LED svjetlosnom trakom na gornjem okviru, također ima 4.3-inčni zaslon osjetljiv na dodir, toplinsku barijeru od titana, 32-bitnu tihu matičnu ploču ( ispod 50 dB ) te dvostruki vijak na Z osi i dvostruki motor na Z osi, što sam rad čini glađim te smanjuje linije i rubove na stranama samog ispisa.

Maksimalna temperatura radne mlaznice je 300°C, dok je temperatura grijane ploče za ispis 110°C, stoga Ender-3 S1 Pro omogućuje obradu materijala kao što su drvena vlakna, ABS, TPU i PA. Za pojednostavljeno korisničko iskustvo tu je 16-točkasta CR-Touch tehnologija automatskog niveliranja visine na različitim točkama grijaće površine. Uključena platforma za ispis je kombinacija PEI premaza, opružne čelične ploče i magnetske ploče koja se odmah lijepi na površinu kada je otpustite. Ender 3 S1 Pro također ima funkciuju za otkrivanje filamenta ili puknuća/gubitka uvlačenja kao i nastavak ispisa nakon ponovnog uspostavljanja napajanja. Precizno bilježenje podataka o samom ispisu u slučaju nestanka struje / nedostatka struje ili loma / nedostatka filamenta tako će vam uštedjeti puno vremena.

Samo kućište 3D pisača je 96% unaprijed sastavljeno, što čini montažu izuzetno praktičnom i jednostavnom u samo 6 koraka.

Novi Ender-3 S1 Pro podržava PLA / ABS / drvo / TPU / PETG / PA filament.

Brand
Creality
Model
Ender-3 S1 Pro
Dimenzije i težina
490×455×625mm, Težina: 8.7kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: