Najprodavanije

SCULPFUN rotacijski valjak uređaja za graviranje

89,00 EUR
s PDV-om
785761

Rotacijski valjak uređaja za graviranje namijenjen za graviranje cilindričnih predmeta

Otprema kroz 2-3 radna dana. 

Količina

Slični Proizvodi

SCULPFUN rotirajući valjak uređaja za graviranje

Otprema kroz 2-3 radna dana. 

Sculpfun rotirajući valjak će Vam omogućiti graviranje od 360° (Y os) uz kojeg ćete jednostavno i precizno gravirati cilindrične predmete vašim Sculpfun S6, S9, S10 ili S30 serijama uređaja za graviranje!

100% unaprijed sastavljen, opremljen adapterskim kabelom, samo ga trebate spojiti na ožičenje Y-osi vašeg uređaja za lasersko graviranje i možete započeti s radom!

Postolje baze rotirajućeg valjka je niže, stabilano i opremljeno s 4 čvrste metalne noge za podizanje, tako da ima veći promjer graviranja od 6-150 mm, a podešavanje veličine prostora između valjaka je još jednostavnije nego prije!

SCULPFUN valjak ima gumenu osovinu visokog trenja od 70A za sprječavanje klizanja, a linearna brzina rotirajuće površine precizno je izračunata. Izravno priključite kabel uređaja za graviranje kako biste gravirali izvornu sliku u 100% izvornom mjerilu - bez njenog povećanja ili smanjenja.

Ovaj rotirajući valjak prikladan je za široku primjenu uz više verzija softvera kao što su lightburn ili laserGRBL, a može se koristiti izravno, nema potrebe za postavljanjem dodatnih parametara u softveru. Osim toga, može se primijeniti na 95% uređaja za graviranje na tržištu (koji korište "42 stepper" motore) kao što su SCULPFUN, NEJE, Ortur, ATOMSTACK itd.

Prikladan je za korištenje sa Sculpfun: S6/S9/S10/S30 serija /S30 Ultra serija.

Brand
SCULPFUN
Model
rotirajući valjak za graviranje cilindra
Funkcije
namijenjen za graviranje cilindričnih predmeta, kompatibilan s većinom softvera
Dimenzije i težina
27 x 22 x 5cm, 1.5kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: