Najprodavanije

JIMMY BX7 PRO ručni UV usisivač - plavi

149,00 EUR
s PDV-om
000787

Jimmy BX7 PRO, 700W, všestruka sterilizacija - UV i ultrazvučna sterilizacija te zagrijavanje do 60°C, uklanja više od 99.99% bakterija i grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav, kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, LED indikator detekcije prljavštine, kabel napajanja duljine 5m

Količina

JIMMY BX7 PRO ručni UV usisivač

Stigao nam je novi JIMMY BX7 PRO ručni UV usisavač koji efektivno uklanja bakterije i grinje uz funkciju višestruke sterilizacije. No, zbog čega se odlučiti za ovakav tip usisavača? Istraživanja su pokazala da se grinje, pelud, dlake, perut, bakterije i drugi alergeni lako mogu pronaći u jastucima i madracima koje smo smatrali čistima. Primjerice, u 1g prašine s kreveta nalazi se čak do 13270 grinja koje narušavaju vaše zdravlje i mogu uzrokovati alergijsku reakciju, pospješiti astmu, respiratorne smetnje ili uzrokovati osip. 

Posebno je dizajniran kako bi konstantnom temperaturom od 60°C te ultrazvučnom i UV tehnologijom uklonio više od 99.99% bakterija i grinja! Odlikuje ga UV LED sterilizator koji emitira ultraljubičaste zrake valne duljine 253nm koje će ukloniti neželjene bakterija i grinje.  Studije su pokazale da ultraljubičaste zrake u rasponu od 20.000-50.000Hz djeluju samo na grinje i da su bezopasne za ljudsko tijelo. Istovremeno, ultrazvučni valovi zaustavljaju hranjenje i razmnožavanje grinja. Kroz 5 sekundi BX7 PRO razviti će temperaturu do 60℃, duboko prodrijeti u posteljinu i madrac, pomoći spriječiti nakupljanje vlage i brzo ubiti grinje i bakterije. Ne moramo posebno napomenuti da nam se svima sviđa leći na toplu posteljinu, posebice tijekom vlažnih i kišnih dana.

JIMMY BX7 PRO je snažan usisavač jačine 700W s inovativnim dvostrukim ciklonskim sustavom koji može temeljitije odvojiti čestice prašine iz zraka, spriječiti začepljenje zračnih kanala i ukloniti čitav niz alergena. Uz usisni otvor od 245mm, efikasnost usisavača je znatno poboljšana, a sakupljena prašina pohranjuje se u velikom spremniku od 0.5l. Čišćenje novog BX7 PRO usisavača je sasvim pojednostavnjeno, tako da spremnik za prašinu možete lako ukloniti i oprati nakon svake upotrebe.

Novi JIMMY BX7 PRO koristi kompozitnu četku s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama koje omogućuju temeljito uklanjanje grinja, prašine i druge prljavštine s vaših kreveta, jastuka, sofa, madraca i odjeće. Također, prilikom usisavanja možete biti potpuno bezbrižni jer posebni dizajn četke štiti površinu predmeta od eventualnih oštećenja.

Inteligentni senzor za detekciju prašine će s velikom preciznošću izračunati količinu prljavštine u okolišu. Kada LED indikator zasvijetli crveno, navedeno označava veliku količinu prljavštine, dok će plavo svjetlo označiti čistu površinu. Na indikatoru ćete jednostavno pratiti gradaciju nečistoće i tako još jednostavnije pristupiti čišćenju.

Kako bi udovoljio različitim potrebama čišćenja, novi JIMMY BX7 Pro moguće je koristiti kroz 3 načina rada, a tihi motor (do 78dB) će se pobrinuti da nećete smetati u svakodnevnim aktivnosti vaše obitelji.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Boja
Plava
Snaga
700W
Funkcije
UV i ultrazvučna sterilizacija, 3 načina rada
Napredne značajke
kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m
Paket
1x ručni usisavač
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference