Najprodavanije

JIMMY BX7 PRO ručni UV usisivač - sivi

149,00 EUR
s PDV-om
001022

Jimmy BX7 PRO, 700W, višestruka sterilizacija - UV i ultrazvučna sterilizacija te zagrijavanje do 60°C, uklanja više od 99.99% bakterija i grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav, kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, LED indikator detekcije prljavštine, kabel napajanja duljine 5m

Količina

JIMMY BX7 PRO ručni UV usisivač - sivi

Otprema kroz 2-3 radna dana 

Stigao nam je novi JIMMY BX7 PRO ručni UV usisavač koji efektivno uklanja bakterije i grinje uz funkciju višestruke sterilizacije. No, zbog čega se odlučiti za ovakav tip usisavača? Istraživanja su pokazala da se grinje, pelud, dlake, perut, bakterije i drugi alergeni lako mogu pronaći u jastucima i madracima koje smo smatrali čistima. Primjerice, u 1g prašine s kreveta nalazi se čak do 13270 grinja koje narušavaju vaše zdravlje i mogu uzrokovati alergijsku reakciju, pospješiti astmu, respiratorne smetnje ili uzrokovati osip. 

Posebno je dizajniran kako bi konstantnom temperaturom od 60°C te ultrazvučnom i UV tehnologijom uklonio više od 99.99% bakterija i grinja! Odlikuje ga UV LED sterilizator koji emitira ultraljubičaste zrake valne duljine 253nm koje će ukloniti neželjene bakterija i grinje. Studije su pokazale da ultraljubičaste zrake u rasponu od 20.000-50.000Hz djeluju samo na grinje i da su bezopasne za ljudsko tijelo. Istovremeno, ultrazvučni valovi zaustavljaju hranjenje i razmnožavanje grinja. Kroz 5 sekundi BX7 PRO razviti će temperaturu do 60℃, duboko prodrijeti u posteljinu i madrac, pomoći spriječiti nakupljanje vlage i brzo ubiti grinje i bakterije. Ne moramo posebno napomenuti da nam se svima sviđa leći na toplu posteljinu, posebice tijekom vlažnih i kišnih dana.

JIMMY BX7 PRO je snažan usisavač jačine 700W s inovativnim dvostrukim ciklonskim sustavom koji može temeljitije odvojiti čestice prašine iz zraka, spriječiti začepljenje zračnih kanala i ukloniti čitav niz alergena. Uz usisni otvor od 245mm, efikasnost usisavača je znatno poboljšana, a sakupljena prašina pohranjuje se u velikom spremniku od 0.5l. Čišćenje novog BX7 PRO usisavača je sasvim pojednostavnjeno, tako da spremnik za prašinu možete lako ukloniti i oprati nakon svake upotrebe.

Novi JIMMY BX7 PRO koristi kompozitnu četku s mekanim čekinjama i gumenim vrpcama koje omogućuju temeljito uklanjanje grinja, prašine i druge prljavštine s vaših kreveta, jastuka, sofa, madraca i odjeće. Također, prilikom usisavanja možete biti potpuno bezbrižni jer posebni dizajn četke štiti površinu predmeta od eventualnih oštećenja.

Inteligentni senzor za detekciju prašine će s preciznošću provjeriti količinu prašine u okolišu. Kada LED indikator zasvijetli crveno, navedeno označava veliku količinu prljavštine, dok će plavo svjetlo označiti čistu površinu. Na indikatoru ćete jednostavno pratiti gradaciju nečistoće i tako još jednostavnije pristupiti čišćenju.

Kako bi udovoljio različitim potrebama čišćenja, novi JIMMY BX7 Pro moguće je koristiti kroz 3 načina rada, a tihi motor (do 78dB) će se pobrinuti da nećete smetati u svakodnevnim aktivnosti vaše obitelji.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Model
BX7 PRO
Boja
Siva
Funkcije
UV i ultrazvučna sterilizacija uz zagrijavanje do 60°C, uklanja više od 99.99% grinja, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav
Napredne značajke
kompozitna četka, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m
Baterija
Ne; napajanje je kabelom (duljine 5m) 220-240V
Paket
1x BX7 PRO
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference