Najprodavanije

  • Na sniženju!

JIMMY BX7 Dual ručni UV usisivač - sivi

Ušteda 30,00 EUR
119,00 EUR
s PDV-om
001231

600W, UV i ultrazvučna sterilizacija, uklanja više od 99.9% bakterija i grinja, sustav dvostruke četke - pogodne za ljubimce, 3 načina rada, dvostruki ciklonski sustav, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, LED indikator detekcije prljavštine, kabel napajanja duljine 5m.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 149 EUR

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

JIMMY BX7 Dual ručni UV usisivač - sivi

Otprema kroz 2-3 radna dana

Stigla nam je odlična novost za sve ljubitelje kućnih ljubimaca! Novi JIMMY BX7 opremljen je inovativnom dvostrukom četkom širine 245 mm, koje će osigurati još učinkovitiji rad usisavača uz znatno poboljšano čišćenje dlaka. Također, novi BX7 se može pohvaliti motorom visokih performansi od 600W te ultrazvučnom i UV tehnologijom sterilizacije koja brzo i uspješno uklanjaja do 99,99% grinja i neželjenih bakterija.

Patentirani dizajn dvostruke četke iznimno je učinkovit protiv alergena i dlaka kućnih ljubimaca te sprječava neželjeno petljanje kose i dlaka  prilikom usisavanja. Kombinacijom usisavanja i tapkanja, usisavač osigurava temeljito i učinkovito usisavanje vašeg kauča, madraca i ostalih vrsta tapeciranog namještaja. Prednja kompozitna četka od mekog gumenog materijala u kombinaciji s čekinjama omogućit će dubinsko čišćenje alergena i ostalih nečistoća, dok će stražnja četka dodatno osigurati uklanjanje dlaka ljubimaca bez zapetljavanja. Usisavač je idealan izbor za sve koji imaju kućne ljubimce, jer će dizajn s dvostrukom četkom prkositi čak i gustoj dlaci.

Inteligentni senzor za detekciju prašine će u stvarnom vremenu provjeriti količinu prašine u okolišu. Kada LED indikator zasvijetli crveno, navedeno označava veliku količinu prljavštine, dok će žuto označiti nečistu površinu a plavo svjetlo označiti čistu površinu.

BX7 koristi posebnu UV tehnologiju koja eliminira čak 99,9% alergena i bakterija, a UV svjetlo se automatski gasi kada usisavač nije usmjeren prema usisnoj površini. Siguran je za korištenje i prikladan za usisavanje krevetića beba, djece, trudnica i dojilja.

Kako biste dodatno pridonijeli osjećaju svježine vašeg doma, opremljen je i mogućnosti ispuštanja negativnih iona.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Brand
Jimmy
Model
BX7
Snaga
600W
Funkcije
UV i ultrazvučna sterilizacija uz tapkanje i usisavanje, 3 načina rada
Napredne značajke
Sustav dvostruke četke, usisni otvor 245mm, posuda za prašinu 0.5l, kabel napajanja duljine 5m
Paket
1x Jimmy BX7
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Ručni UV usisivač

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: