Najprodavanije

Joyoung uređaj za pripremu juhe - Steel Soup Maker

86,14 EUR
s PDV-om
000926

Motor od 1200 W, 28.000 okretaja u minuti, pametni LED zaslon osjetljiv na dodir, 6 unaprijed postavljenih programa, program samočišćenja, kapacitet posude za kuhanje 1600 ml

Količina

Slični Proizvodi

Joyoung uređaj za pripremu juhe - Steel Soup Maker

Predstavljamo JOYOUNG uređaj koji će skratiti vrijeme pripreme zdrave domaće juhe. Jednostavno nasjeckajte povrće, dodajte temeljac i upalite vaš Joyoung. Svojim brzim radom, novi Joyoung uređaj zagrijat će i usitniti vaše sastojke za samo 21 minutu.

JOYOUNG aparat za kuhanje juha ima jedinstvenu ekstra tanku podlogu sa snažnim motorom od 1200 W s 28 000 okretaja u minuti i zapreminom vrča za kuhanje od 1,6 L, što je dovoljno za pripremu 5 porcija predjela ili 3 porcije glavnog jela. Za jednostavan način rada, opremljen je LED pametnim zaslonom osjetljivim na dodir i šest unaprijed postavljenih programa / tekstura, tako da možete pripremiti juhu kakvu želite ili se počastiti ukusnim napitcima i smoothiejima. Uređaj omogućuje jednostavno miješanje sastojaka, pripremu kompota / soka / pasirane juhe / juhe s većim komadima povrća ili jednostavno prženje sastojaka u njemu.

Novi Joyoung se može pohvaliti neprianjajućom grijaćom bazom, koja je zahvaljujući tome također jednostavna za održavanje i čišćenje. Za još lakše održavanje i brzo čišćenje, Joyoung je opremljen i funkcijom "program za samočišćenje", stoga samo pritisnite tipku na početnom ekranu i pustite uređaj da odradi svoje.

Brand
Joyoung
Model
DJ16-D591
Boja
Crna
Materijal kućišta
nehrđajući čelik
Snaga
Motor od 1200 W, 28 000 okretaja u minuti
Dimenzije i težina
22x22x36.8 m, 2.6 kg
Paket
1x JOYOUNG uređaj za pripremu juhe
Jamstvo
1 godina
Kapacitet
1600 ml kapacitet vrča

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: