KingSmith WalkingPad X21 traka za hodanje i trčanje

Referenca: 485226

Cijena
5.490,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Motor 918W, 1.0 KS, sklapanje za 180 stupnjeva, hodanje i trčanje od 0.5 do 12 km/h, automatski i ručni način rada, motor bez četkica za suzbijanje buke, integrirani materijal od aluminijske legure koristi se kao skeletna struktura za veću izdržljivost i stabilnost.

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

KingSmith WalkingPad R2 traka za...

4.290,00 Kn Cijena

Motor 918 W, 1.25 KS, hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h, sklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 16.5 cm debljine, LED zaslon, 3 mogućnosti upravljanja: daljinski upravljač, aplikacija ili automatski - inteligentna prilagodba brzine, antistatički rukohvat, podržan glasovni pomoćnik

KingSmith Walking Pad X21 traka za hodanje i trčanje

Predstavljamo novu traku za hodanje i trčanje - WalkingPad X21 koja nastavlja WalkingPad tradiciju praktičnog dvostrukog preklopnog sklapanja kako biste je poslije vježbe jednostavno pospremili. Uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora, no WalkingPad trake sadrže dvostruki sklopivi mehanizam u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja čime će sklopljena X21 traka sveukupno u uspravnom položaju zauzeti samo 0,16 četvorna metara! Širine je samo 22.6 cm i možete je pospremiti gotovo svugdje.

No, primamarna značajka ipak je ona orijentirana na samu vježbu. WalkingPad X21 odlikuje mogućnost slobodnog podešavanja brzine od 0.5-12km/h prilikom same vježbe okretanjem LCD gumba a podržava i ručni i automatski način rada. Kao što naziv govori, ručni način rada je kontrola brzine LCD gumbom ili pomoću KS Fit aplikacije, dok automatski način rada automatski kontrolira brzinu prema području pozicije i gaza noge prilikom vježbe. U početku se preporučuje da odaberete ručni način koji je lakše kontrolirati a zatim, kad se malo uhodate, prijeđite na automatski način rada. Nosivost ove trake je 110 kg.

Atraktivan ergonomski dizajn jedan je od bitnih elemenata nove X21 trake a sakriveni LED zaslon uz LCD gumb svakako pridonosi fantastičnom vizualnom dojmu spoja suvremenog industrijskog dizajna, tehnologije i funkcionalnosti. Udobnost vježbanja neosporivo je bitan čimbenik svake trake za hodanje ili trčanje te na tom području X21 oduševljava velikom dimenzijom same površine vježbanja - 460x1210mm. Za što veću udobnost, zaduženi su i EVA jastuci koji omekšavaju udarac na koljenima dok će protuklizna traka za trčanje pružiti bolje prianjanje prilikom trčanja.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad X21 ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao tipka za zaustavljanje u nuždi.

WalkingPad X21 podržava NFC.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha i dođe do kvara motora, jamstvo je nevažeće.

Podaci

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
X21
Boja
Crna
Funkcije
Traka za hodanje i trčanje; od 0.5 km/h do 12 km/h, nosivost 110 kg
Napredne značajke
Sklopivi dizajn, Aplikacija
Dimenzije i težina
Dimenzije rasklopljene: 1420 x 720 x 1020 mm, Dimenzije sklopljene: 710 x 95 5x 226 mm; Težina: 33 kg
Paket
1 x Traka za trčanje WalkingPad, 1 x kabel za punjenje, 1 x daljinski upravljač
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

KingSmith WalkingPad X21 traka za hodanje i trčanje

Motor 918W, 1.0 KS, sklapanje za 180 stupnjeva, hodanje i trčanje od 0.5 do 12 km/h, automatski i ručni način rada, motor bez četkica za suzbijanje buke, integrirani materijal od aluminijske legure koristi se kao skeletna struktura za veću izdržljivost i stabilnost.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: