Najprodavanije

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Pro 4l - friteza na vrući zrak

119,00 EUR
s PDV-om
MiFryP4l

Pripremite ukusnu hranu s niskim udjelom masti, zapremnina 4l, 360° kruženje vrućeg zraka, snaga 1600W, OLED zaslon, podesiva temperatura između 40 - 200 ℃, ugrađen prozor, glasovni pomoćnik, 100+ pametnih recepata, planiranje rasporeda kuhanja, upravljanje aplikacijom

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Slični Proizvodi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Pro 4l - pekač na vrući zrak

Otprema kroz 2-3 radna dana

Predstavljamo potpuno novu inačicu popularne Xiaomi friteze na vrući zrak - Air Fryer PRO! Još lakše pripremite zdrava i ukusna jela bez konzumiranja više od žlice ulja - i to samo u nekoliko minuta!

Zahvaljujući 360° kruženju vrućeg zraka uz grijanje od 1600W, hrana će biti gotova u samo par trenutaka bez pretjeranog dodavanja nezdravog i nepotrebnog ulja, dok će zahvaljujući ravnomjernoj raspodjeli topline sva hrana biti hrskava izvana a iznutra meka i sočna. Također, dolazi s 4L optimalnog volumena s kapacitetom kuhanja hrane za 1-5 osoba dnevno, u kombinaciji s ekskluzivnom rešetkom za učinkovitije korištenje prostora za kuhanje. Uz navedenu ćete istovremeno moći spraviti 2 odreska ili čak 12 pilećih krilca. Premaz protiv prianjanja hrane osigurati će jednostavno čišćenje, a posuda friteze je pogodna za pranje u perilici posuđa.

Nova Pro friteza dolazi s prozirnim prozorom trostruke izolacije uz kojeg ćete jednostavnije vizualno pratiti status kuhanja. Više nema potrebe za izvlačenjem košare friteze kako biste provjerili koliko je pečena hrana. Ukusan obrok kuha se direktno pred vašim očima!

Željenu temperaturu friteze možete postaviti između 40℃ i 200℃. Osim prženja, nova Xiaomijeva friteza omogućuje vam odmrzavanje smrznute hrane, sušenje voća ili fermentiranje hrane, što je čini idealnim odabirom za pripremu mesa, ribe ili čak peciva. Friteza ima mogućnost planiranja rasporeda koji se može postaviti do 24 sata, a možete ga i produžiti. Također, friteza ima mogućnost i kontinuiranog pećenja na nižim temperaturama kako biste se primjerice počastili fermentiranjem jogurta 8 sati na 40°C ili sušenjem voća 5 sati na 60°C.

Uz novi OLED zaslon, ne samo da se temperatura i vrijeme kuhanja mogu lako podesiti jednim okretanjem i jednim pritiskom, već će vas friteza podsjetiti kada je vrijeme da protresete hranu. Navedena pruža i 11 unaprijed postavljenih načina rada, mogućnost pametnog kuhanja samo jednim klikom, a podžava i prilagodbu zaslona vlastitim preferencama u aplikaciji. Tu je i glasovni asistent od kojeg možete zatražiti uključivanje / isključivanje aparata. Kako biste mogli uživati ​​u ukusnim i zdravim jelima čak i kad ste prezaposleni, planirana funkcija kuhanja omogućuje da ranije stavite željenu hranu u fritezu, zakažete vrijeme kuhanja i kad se vratite s posla - čekati će vas fini topli ručak.

Kako bi se čak i početnicima olakšalo kuhanje ukusne hrane, friteza dolazi s više od 100+ pametnih recepata u Mi Home aplikaciji.



Brand
Xiaomi
Model
124
Boja
Bijela
Snaga
1600W
Funkcije
Zapremina 4l, temperatura rada 40-200°C,Upravljanje aplikacijom, podržava glasovnog asistenta
Baterija
ne; napajanje: 220-240V, 50-60Hz
Dimenzije i težina
251 x 335 x 304 mm, 3.9kg
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: