Najprodavanije

Jimmy HW10 PRO bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

529,00 EUR
s PDV-om
001080

3u1 dizajn, istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova, podesiva mlaznica, motor bez četkica, 350W, usisna snaga 18 Kpa, litijska baterija 7x3800mAh, glasnoća 82dB, posuda za čistu vodu: 0.5l, posuda za prljavu vodu: 0.4l, OLCD zaslon, glasovni podsjetnik, samočišćenje

Količina

Jimmy HW10 PRO bežični usisivač za suho i mokro čišćenje

Predstavljamo novi pametni bežični uređaj za istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova - JIMMY HW10 Pro! Idealna integracija navedenih mogućnosti obaviti će fantastično čišćenje, štedeći pritom vaše vrijeme i energiju.


Multifunkcionalni JIMMY HW10 možete koristiti za pranje podova i kao uspravni usisavač za čišćenje tepiha. No, skinite gornji dio i pretvoriti ćete ga u ručni usisivač kojim ćete jednostavno očistiti madrace, sofu i drugi namještaj. Štoviše, dolazi s višestrukim nastavcima kojima ćete lako očistiti bilo koji kutak vašeg doma.

Pokreće ga visoko učinkoviti digitalni motor bez četkica, HW10 će pružiti snagu od 350W uz usisnu snagu od fantastičnih 18 KPa - što je snažnije od većine drugih uređaja za mokro i suho čišćenje. Njegova litijska baterija sa 7 ćelija od 3800 mAh pružiti će autonomiju do 80 minuta ručnog korištenja ili do 40 minuta korištenja kao uspravni usisavač.* Ako vam je potrebno, zahvaljujući zamjenjivom dizajnu baterije, njegovo vrijeme rada može se udvostručiti kupnjom dodatne baterije.

Kako bi osigurao temeljito čišćenje, snaga usisavanja može se automatski podešavati prema različitim vrstama poda. Primjerice, usisni tlak se automatski povećava kada usisavate tepihe. Za ekonomično korištenje vode, JIMMY HW10 Pro je dizajniran s preciznom kontrolom raspršivanja. Možete samostalno aplicirati količinu vode po zahtjevnosti površine koju čistite te tako prskati više vode na zamrljane i prljave podove ili manje vode na lakše mrlje.

Nakon završetka čišćenja, postavite HW10 Pro na postolje i jednim klikom on će započeti proces samočišćenja kako bi oprao četku i automatski je osušio nakon procesa samočišćenja.

Pametni OLCD zaslon o
lakšava upravljanje vašim JIMMY HW10 Pro i pruža jasnu i šarenu sliku sa svim potrebnim informacijama. Na njemu će biti prikazane relevantne informacije poput razine baterije, način rada, podsjetnici na održavanje itd.

Za još lakšu upotrebu, JIMMY HW10 dolazi s funkcijom glasovnog podsjetnika koji vas može podsjetiti da dodate vodu kada je spremnik čiste vode prazan, da očistite spremnik prljave vode kada je pun itd.

U paketu dolaze: 1x HW10 Pro (glavni uređaj), 1x Motorizirana glava za madrace, 1x 2-u-1 mlaznica za namještaj/presvlake, 1x Mlaznica za kuteve/procjepe, 1x Četka za tepih, 1x Adapter/punjač, 1x Postaja za punjenje i samočišćenje, 1x 480ml sredstva/šampona za podove, 1x Četka za čišćenje uređaja

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom. Proizvođač preporučuje korištenje isključivo destilirane ili demineralizirane vode u spremniku za vodu. Kvarovi uzrokovani kamencem nisu pokriveni jamstvom te u slučaju znakova/tragova navedenog, jamstvo neće biti važeće.

Uz proizvod preporučujemo korištenje Jimmy sredstva za pranje podova, posebno namijenjenog za ovakav tip usisavača.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Boja
Siva
Vrsta zaslona
OLCD
Snaga
18KPa usisna snaga
Baterija
350W, 3800 mAh
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični mokro-suhi usisivač

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: