Jimmy HW10 bežični usisavač za suho i mokro čišćenje

Referenca: 000790

Cijena
3.799,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

3u1 dizajn, istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova, podesiva mlaznica, motor bez četkica od 400W, usisna snaga 18 Kpa, litijska baterija 7x3800mAh, glasnoća 82dB, posuda za čistu vodu: 0.5l, posuda za prljavu vodu: 0.4l, OLCD zaslon, glasovni podsjetnik, samočišćenje

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Jimmy Sirius HW10 bežični usisavač za suho i mokro čišćenje

Predstavljamo novi pametni bežični uređaj za istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova - JIMMY HW10! Idealna integracija navedenih mogućnosti obaviti će fantastično čišćenje, štedeći pritom vaše vrijeme i energiju.

Multifunkcionalni JIMMY HW10 možete koristiti za pranje podova i kao uspravni usisavač za čišćenje tepiha. No, skinite gornji dio i pretvoriti ćete ga u ručni usisivač kojim ćete jednostavno očistiti madrace, sofu i drugi namještaj. Štoviše, dolazi s višestrukim nastavcima kojima ćete lako očistiti bilo koji kutak vašeg doma.

Visoko učinkoviti digitalni motor bez četkica pružiti će snagu od 350W uz usisnu snagu od fantastičnih 18KPa - što je snažnije od većine drugih uređaja za mokro i suho čišćenje. Njegova litijska baterija sa 7 ćelija od 3800 mAh pružiti će autonomiju do 80 minuta ručnog korištenja ili do 40 minuta korištenja kao uspravni usisavač.* Ako vam je potrebno, zahvaljujući zamjenjivom dizajnu baterije, njegovo vrijeme rada može se udvostručiti kupnjom dodatne baterije.

Kako bi osigurao temeljito čišćenje, snaga usisavanja može se automatski podešavati prema različitim vrstama poda. Primjerice, usisni tlak se automatski povećava kada usisavate tepihe. Za ekonomično korištenje vode, JIMMY HW10 je dizajniran s preciznom kontrolom raspršivanja. Možete samostalno aplicirati količinu vode po zahtjevnosti površine koju čistite te tako prskati više vode na zamrljane i prljave podove ili manje vode na lakše mrlje.

Nakon završetka čišćenja, postavite HW10 na postolje i jednim klikom on će započeti proces samočišćenja kako bi oprao četku i automatski je osušio nakon procesa samočišćenja.

Pametni OLCD zaslon o
lakšava upravljanje vašim JIMMY HW10 i pruža jasnu i šarenu sliku sa svim potrebnim informacijama. Na njemu će biti prikazane relevantne informacije poput razine baterije, način rada, podsjetnici na održavanje itd.

Za još lakšu upotrebu, JIMMY HW10 dolazi s funkcijom glasovnog podsjetnika koji vas može podsjetiti da dodate vodu kada je spremnik čiste vode prazan, da očistite spremnik prljave vode kada je pun itd.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
HW10
Boja
Siva
Snaga
motor bez četkica od 400W, usisna snaga 18 Kpa
Funkcije
3 u 1 dizajn: čišćenje tepiha, usisavanje, pranje i sušenje poda, čišćenje pokućstva; podesiva mlaznica, samočišćenje
Napredne značajke
Glasnoća 82dB; Posuda za čistu vodu: 0.5l, Posuda za prljavu vodu:0.4l
Baterija
7x3800mAh, vrijeme punjenja: 4h. Autonomija kao ručni u ECO: 80min, MAX: 30min; Kao uspravni za podove: 40min, čišćenje tepiha: 20min.
Paket
1x HW10, 1x četka za tepih, 1x električna četka za madrace, 1x 2-u-1 četka za kutove, 1x 2-u-1 četka za presvlake, 1x alat za čišćenje usisavača (četkica), 1x postaja, 1x baterija, 1x adapter, 500ml otopina za čišćenje
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Jimmy HW10 bežični usisavač za suho i mokro čišćenje

3u1 dizajn, istovremeno usisavanje, pranje i sušenje podova, podesiva mlaznica, motor bez četkica od 400W, usisna snaga 18 Kpa, litijska baterija 7x3800mAh, glasnoća 82dB, posuda za čistu vodu: 0.5l, posuda za prljavu vodu: 0.4l, OLCD zaslon, glasovni podsjetnik, samočišćenje

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: