Najprodavanije

  • Na sniženju!

KingSmith WalkingPad R2 traka za hodanje i trčanje

Ušteda 800,00 Kn
4.190,00 Kn 556,11 EUR
s PDV-om
000602

Motor 918 W, 1.25 KS, hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h, sklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 16.5 cm debljine, LED zaslon, 3 mogućnosti upravljanja: daljinski upravljač, aplikacija ili automatski - inteligentna prilagodba brzine, antistatički rukohvat, podržan glasovni pomoćnik

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 4190 kn / 556,10 EUR

Količina

Slični Proizvodi

KingSmith Walking Pad R2 pametna traka za hodanje i trčanje

Otprema kroz 2-3 radna dana

Predstavljamo R2 - novu traku za hodanje i trčanje, nasljednicu popularne preklopne trake R1 PRO! Izuzev novog atraktivnog minimalističkog dizajna, R2 donosi poboljšanja i u samoj mehaničkoj strukturi. R2 sada pokreće novi ultra tihi motor bez četkica od 918 W koji razvija sangu od čak 1.25 KS. Implementiran je novi LED zaslon, novi dizajn rukohvata bez statičkog elektriciteta, kao i novi okvir aluminijske legure koji će uz posebno dizajniranu četveroslojnu traku dodatno prigušiti buku i osigurati optimalan doskok prilikom vježbanja.

Poput prethodnika, WalkingPad R2 traka posebno je razvijena kako bi se prilagodila što jednostavnijem vježbanju unutar vašeg doma - što ih uvelike razlikuje od tradicionalnih traka za trčanje. Dakle, uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora, no WalkingPad trake sadrže dvostruki sklopivi mehanizam u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. R2 je zadržala navedenu funkciju sklapanja, no unaprijeđen je i sam sustav kopči sklapanja kako biste je poslije vježbe uz pomoć dvostrukog preklopnog dizajna i diskretnih kotačića još lakše spremili. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja jer ćete sklopljenu traku od samo 16.5 cm širine jednostavno pospremiti bilo gdje i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu.

Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje od 0.5 do 10 km/h i možete je kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću daljinskog upravljača. Također njome možete upravljati aplikacijom pri čemu je podržano korištenje glasovnog pomoćnika. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka. Također, EVA jastuci omekšavaju udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad R1 Pro ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao gumb za zaustavljanje u nuždi.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Boja
Srebrna
Funkcije
traka za hodanje i trčanje; do max 10 km/h, nosivost 110kg
Napredne značajke
Sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija
Dimenzije i težina
rasklopljena: 145.2x72.2x130cm, sklopljena: 100x72x16.15cm, 36kg
Paket
1x traka za vježbanje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: