KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za hodanje

Referenca: 371451

Cijena
3.990,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Preklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 15 cm debljine, LED display, 3 načina rada, daljinski upravljač, inteligentna prilagodba brzine, rukohvat

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

KingSmith WalkingPad R1 Pro pametna traka za hodanje

Praktična i atraktivna traka za hodanje proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma. Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje do 10 km/h.

WalkingPad R1 Pro posebno je razvijen kako bi se prilagodio vašim svakodnevnim potrebama za vježbanjem u vašem domu. Za razliku od tradicionalne trake za trčanje, R1 Pro se lako može presaviti, pohraniti i prenositi uz pomoć dvostrukog preklopnog dizajna i diskretnih kotačića.

Uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora. WalkingPad R1 Pro sadrži jedinstveni dvostruki sklopivi mehanizam, u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. A uz mogućnost uspravnog skladištenja i debljine od samo 15cm, jednostavno ćete je pospremiti i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu.

WalkingPad R1 Pro može se kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću daljinskog upravljača ili KS Fit aplikacijom. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka.

Korištenjem okvira od aluminijske legure, trajnost i stabilnost WalkingPad R1 Pro značajno su poboljšani. Poboljšana je i snaga motora, te je istovremeno smanjena razina buke. Uz to, EVA jastuk omekšava udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad R1 Pro ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao gumb za zaustavljanje u nuždi.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Podaci

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
R1 Pro
Boja
Crna
Funkcije
traka za hodanje i trčanje; do max 10 km/h, 110kg
Napredne značajke
Sklopivi dizajn, ručni i automatski mod korištenja, inteligentna prilagodba brzine, Aplikacija
Dimenzije i težina
Rasklopljenja: 1500x720x900mm, Sklopljenja: 980x720x155mm, 33kg
Paket
1x R1 pro traka za vježbanje
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za hodanje

Preklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 15 cm debljine, LED display, 3 načina rada, daljinski upravljač, inteligentna prilagodba brzine, rukohvat

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: