Najprodavanije

KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za hodanje i trčanje

599,00 EUR
s PDV-om
371451

Preklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 15 cm debljine, LED display, 3 načina rada, daljinski upravljač, inteligentna prilagodba brzine, rukohvat.

Količina

Slični Proizvodi

KingSmith WalkingPad R1 Pro pametna traka za hodanje

Praktična i atraktivna traka za hodanje proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma. Nosivosti 110kg, traka je namijenjena za hodanje i trčanje do 10 km/h.

WalkingPad R1 Pro posebno je razvijen kako bi se prilagodio vašim svakodnevnim potrebama za vježbanjem u vašem domu. Za razliku od tradicionalne trake za trčanje, R1 Pro se lako može presaviti, pohraniti i prenositi uz pomoć dvostrukog preklopnog dizajna i diskretnih kotačića.

Uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora. WalkingPad R1 Pro sadrži jedinstveni dvostruki sklopivi mehanizam, u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. A uz mogućnost uspravnog skladištenja i debljine od samo 15cm, jednostavno ćete je pospremiti i tako osloboditi prostor koji vam je inače namijenjen za vježbu.  Iako je malih dimeznija sklopljenja, R1 Pro traka pružiti će vam komforno gazište površine 120x44cm.

WalkingPad R1 Pro može se kontrolirati na tri načina. U ručnom načinu rada možete je kontrolirati pomoću daljinskog upravljača ili KS Fit aplikacijom. U automatskom načinu rada, traka će se automatski prilagoditi brzini vaših koraka.

Korištenjem okvira od aluminijske legure, trajnost i stabilnost WalkingPad R1 Pro značajno su poboljšani. Poboljšana je i snaga motora, te je istovremeno smanjena razina buke. Uz to, EVA jastuk omekšava udarac na koljenima, a protuklizna traka za trčanje pružit će bolje prianjanje.

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad R1 Pro ima dodanu sigurnosnu kopču i prednju ručku/pregradu. Ručka pruža dodatnu ravnotežu dok sigurnosna kopča djeluje kao gumb za zaustavljanje u nuždi.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
KingSmith WalkingPad R1 Pro
Boja
Crna
Funkcije
3 načina rada
Napredne značajke
inteligentna prilagodba brzine
Dimenzije i težina
15 cm debljine
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: