Najprodavanije

Xiaomi Pametna Hranilica Za Kućne Ljubimce Bijela - Smart Pet Food Feeder

106,05 EUR
s PDV-om
040587

kapacitet cca 1.8 kg suhe hrane, određivanje fiksnog vremena i porcija putem aplikacije, 24-satno upravljanje, sigurnosna brava, najlonski kabel, senzori za provjeru stanja

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Xiaomi Pametni uređaj za hranjenje ljubimaca - Smart Pet Food Feeder

Uz Xiaomi pametnu hranilicu, vaši ljubimci će uživati u svježoj hrani bez puno truda!

Uparite Xiaomi hranilicu s aplikacijom Mi Home/Xiaomi Home i kontrolirajte vrijeme ispuštanja i doziranje s bilo kojeg mjesta, što vaša putovanja čini ugodnijima, a hranjenje kućnih ljubimaca praktičnijim. Upravljajte dijetom svog kućnog ljubimca 24 sata dnevno te odredite fiksno vrijeme i dozu hrane koja će biti ispuštena. Dva seta senzora neprestano nadziru preostalu hranu i status otpuštanja hrane, dok je nedostatak hrane ili pogreška naznačena svjetlom hranilice i na aplikaciji. Pohranjeni raspored hranjenja Xiaomi hranilice i ugrađeno napajanje u nuždi osiguravaju redovito ispuštanje hrane za vaše ljubimce čak i u slučaju nestanka mreže ili struje.

Jedinstvena struktura Xiaomi hranilice ispušta hranu kroz šest rešetki, a njena fleksibilna silikonska mješalica za hranu i oštrice za ispuštanje hrane testirane su kako bi se osiguralo glatko ispuštanje putem širokog kanala bez začepljenja. Xiaomi hranilica za ljubimce vodootporna je te trostruko zatvorena kako bi hrana ostala svježa, suha i ukusna. 

Odjeljak za hranu, mješalica za hranu, oštrica za ispuštanje hrane i zdjela za hranu napravljene su od nehrđajućeg čelika te se posuda za hranu može rastaviti radi čišćenja, učinkovito izbjegavajući nakupljanje masnoće i održavajući kućne ljubimce čistima. Xiaomi hranilica posebno je dizajnirana za mačke i male/srednje pse, a može pohraniti cca. 1,8 kg suhe hrane za kućne ljubimce, što je dovoljno za odraslu mačku ili malog psa za 15 do 20 dana dok je vlasnik odsutan od kuće zbog dnevnih ili kraćih putovanja. Poklopac nove Xiaomi hranilice ima sigurnosnu bravu na poklopcu kako biste izbjegli neželjeni kontakt kućnih ljubimaca ili djece, dok će sklopivi najlonski kabel biti zaštićen od potencijalnih ugriza.

Napomena: Maksimalni promjer komadića hrane za kućne ljubimce je 5-12 mm. Hrana koja ima pretjerano veliki ili mali promjer može uzrokovati začepljenje. Nije prikladno za liofiliziranu hranu ili komadiće posebnog oblika.

Brand
Xiaomi
Model
XWPF01MG-EU
Boja
Bijela
Snaga
5.9W
Dimenzije i težina
311×180×387 mm, 3 kg
Jamstvo
1 godina
Kapacitet
cca 1.8 kg suhe hrane

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: