Najprodavanije

YESOUL C1H pametni magnetni sobni bicikl - crni

449,00 EUR
s PDV-om
001059

Pametni sobni magnetski bicikl, sustav magnetskog otpora, remenski pogon, kompaktni okvir od ugljičnog čelika, tihi ležajevi, aluminijski zamašnjak, podesiva visina ručki i sjedala, Bluetooth 4.0, kapacitet korisnika do 120 kg, pametna aplikacija

Količina

YESOUL C1H pametni magnetni sobni bicikl - crni

Yesoul C1H je pametna sprava za vježbanje koja vam omogućuje da poboljšate svoje fizičko stanje bicikliranjem na jednostavan i ugodan način iz udobnosti svog doma. Uz njegovu pomoć moći ćete redovito pratiti svoj napredak i eventualne treninge i izazove postaviti na način koji vama najviše odgovara.

Kao i ostali sobni bicikli iz YESOUL obitelji, model C1H vam također pruža praktično korištenje za koje vam je potrebno samo 0,5m2 prostora, a teži samo 35 kilograma. C1H ima kompaktan okvir od ugljičnog čelika, ultra-tihe ležajeve, aluminijski zamašnjak, pedale s protukliznim (zatvorenim) dizajnom i podesivom visinom ručke, kao i sjedalo presvučeno kožom za što ugodnije korisničko iskustvo.

Nisko težište i trokutasta struktura C1H omogućuju nosivost do 120 kilograma, a zahvaljujući ugrađenim transportnim kotačima možete ga lako premještati iz jedne prostorije u drugu i stoga, ovisno o trenutnom raspoloženju, odlučite gdje ćete vježbati.

YESOUL C1H koristi već dobro poznati sustav podesivog magnetskog otpora bez trenja, a njegov izdržljivi remen mu osigurava tihi rad i omogućuje podešavanje napetosti, čime se smanjuju vibracije i gubitak energije tijekom pedaliranja. Pojas ne klizi i ne odstupa, što osigurava dodatnu udobnost prilikom vježbe.

Za kontrolu intenziteta treninga, otpor se može prilagoditi prema razini vaše kondicije. Dakle, za postavljanje željenog intenziteta jednostavno okrenite gumb prema gore ili dolje i pritisnite šipku otpora da zaustavite aluminijski zamašnjak.

Verzija C1H dolazi opremljena integriranim Bluetooth 4.0 koji omogućuje povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom, a kompatibilan je i s IOS i Android 5.0 i novijim verzijama operativnih sustava. S aplikacijom Yesoul / Kinomap / Zwift možete pratiti svoj napredak u stvarnom vremenu i pregledati ključne statistike kao što su: brzina, kadenca, udaljenost, potrošene kalorije, otkucaji srca ili razina otpora i trajanje treninga. Također možete spremiti svoje statistike ili ih podijeliti sa svojim prijateljima. Osim navedenog, aplikacija vam nudi i impresivan broj sportskih tečajeva, treninga uživo, planova treninga, biciklističkih zajednica itd.

Preporučen za korištenje korisnika visine od 155-188 cm.

Brand
Yesoul
Model
C1H
Boja
Crna
Povezivanje
Bluetooth 4.0, povezivanje s mobilnom aplikacijom Yesoul / Kinomap / Zwift
Funkcije
Pregled vremena vježbanja, brzina, udaljenost, potrošene kalorije
Napredne značajke
Sustav magnetskog otpora, remenski pogon
Dimenzije i težina
Dimenzije: 95x21x81cm, Težina: 35kg
Paket
1x YESOUL C1H pametni magnetni sobni bicikl
Jamstvo
1 godina

Posebne reference