Najprodavanije

YESOUL S3 PRO - pametni magnetni sobni bicikl - crni

549,00 EUR
s PDV-om
001056

Pametni sobni magnetski bicikl, sustav magnetskog otpora, remenski pogon, pametni digitalni zaslon od 10,1", dizajn u obliku slova H, Bluetooth 4.0, kapacitet korisnika do 120 kg, pametna aplikacija Yesoul Sports, težina 32 kg

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

YESOUL S3 PRO - pametni magnetni sobni bicikl - crni

Fitnes sobni bicikl YESOUL S3 Pro savršena je kombinacija elegantnog i modernog, zbog čega se savršeno uklapa u svaki prostor te je idealan izbor za sve koji žele izvrstan dizajn uz iznimnu funkcionalnost!

Za razliku od običnog S3 modela, S3 Pro verzija opremljena je pametnim 10.1" digitalnim zaslonom, zaštićenim od prskanja vode i znoja, te s unaprijed instaliranom aplikacijom YESOUL, tako da možete uživo pratiti informacije o vježbama koje izvodite.

S3 PRO sobni bicikl nudi vam interaktivno i pametno korisničko iskustvo. Zahvaljujući savršenoj kombinaciji zabave, vježbanja i predanosti, podići će vaše vježbanje kod kuće na višu razinu - osjećati ćete se kao da trenirate u najboljoj teretani. No, savršen je za korištenje u kućnom okruženju jer zauzima samo 0,5 m2 prostora i teži 32 kilograma. Dizajniran je s kompaktnim okvirom, dvije ručke za držanje te podesivim udobnim sjedalom.

Pedale bicikla imaju protuklizni, zatvoreni dizajn kako ne biste izgubili položaj dok pedalirate, a tu je i držač za bocu tako da se možete hidrirati tijekom vježbanja bez silaska sa sprave. Zahvaljujući ugrađenim transportnim kotačima, sobni bicikl možete jednostavno premještati iz jedne sobe u drugu i tako, ovisno o trenutnom raspoloženju, odlučiti hoćete li trenirati u tišini spavaće sobe ili se preseliti u dnevnu sobu i odvratiti pažnju uz TV tijekom vježbe.

YESOUL S3 Pro koristi sustav podesivog magnetskog otpora bez trenja. Prijenosni pojas izrađen od izdržljive Veigel gume osigurava nesmetan rad i smanjuje radnu buku, tako da vaša tjelovježba neće ometati ostale članove obitelji. Za kontrolu intenziteta samog treninga, otpor sobnog bicikla S3 može se podešavati između 0-100% ovisno o vašoj fizičkoj spremnosti. Dakle, jednostavno okrenite gumb gore ili dolje da postavite željeni intenzitet.

Sobni bicikl također ima integriran Bluetooth 4.0 koji omogućuje povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom. Putem namjenske aplikacije Yesoul Sports možete jednostavno pratiti svoj napredak u stvarnom vremenu, pregledati svoje ključne statistike kao što su: brzina, kadenca, udaljenost, potrošene kalorije, otkucaji srca ili razina otpora i trajanje treninga. Također možete spremiti svoje statistike ili ih podijeliti sa svojim prijateljima.

Nosivost bicikla je do 120kg, optimalan je za korisnike između 150 i 188 centimetara visine.

S3 Pro sobni bicikl YESOUL proizvodnje, dio je Xiaomi Youpin sustava.

Brand
Yesoul
Model
S3 PRO
Boja
Crna
Vrsta zaslona
10.1" pametni digitalni zaslon
Povezivanje
Uz mobilnu aplikaciju YESOUL Sports
Funkcije
Pametan pregled: vremena treninga, brzine, udaljenosti, potrošene kalorije
Napredne značajke
Sustav magnetskog otpora, remenski pogon
Dimenzije i težina
Dimenzije: 101*51*116,5 cm, Težina: 32 kg
Paket
1x Yesoul S3 Pro
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: