Najprodavanije

Petoneer NutriSpin - pametna hranilica za ljubimce

49,99 EUR
s PDV-om
761312

NutriSpin pametna hranilica za kućne ljubimce, 6 porcija 170ml, dnevni planovi hranjenja mokrom ili suhom hranom za uravnoteženu prehranu, aplikacija, Tuya

Količina

Petoneer NutriSpin pametna hranilica za ljubimce - 6 obroka

Provodite previše vremena izvan kuće i brinete se da će vaš ljubimac propustiti obrok? Uz automatsku hranilicu Petoneer NutriSpin, dio proizvodnje Xiaomi ekosustava, vaš će ljubimac uvijek imati na raspolaganju hranu u isto vrijeme.

Konfigurirajte dnevne planove hranjenja putem Petoneer aplikacije (kompatibilne s Androidom i iOS-om) i ne brinite jer će NutriSpin automatski dozirati hranu i vaš je ljubimac neće moći otvoriti capicom. Navedenome će pomoći inovativan rotirajući dizajn sa 6 odjeljaka/zdjelica od kojih svaka može sadržavati 170ml (120 grama). To vam omogućuje da u dijetni režim ljubimca uvedete različite vrste hrane, suhe i mokre, i time mu pružite potpunu i uravnoteženu prehranu.

Svaki put kad se okreće, začuti će se zvuk, tako da će vaš ljubimac znati kada je vrijeme za jelo. NutriSpin je opremljen zaslonom na kojem možete pratiti planiranje, a njegova struktura se rastavlja na 3 dijela tako da ga bez poteškoća možete rastaviti i oprati. NutriSpin također uključuje 6 protukliznih nosača i dvostruki sustav napajanja: izravnim kabelskim priključkom ili s 4 LR14 baterije.

Petoneer NutriSpin se temelji se na platformi TUYA. To znači da je kompatibilan s drugim proizvodima koji koriste TuyaSmart, što ga čini iznimno intuitivnim, jednostavnim za korištenje i izuzetno funkcionalnim.

Brand
Petoneer
Model
Petoneer NutriSpin
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference