Najprodavanije

Petoneer Smart Dot - pametna igračka za mačke

39,99 EUR
s PDV-om
761314

Petoneer Smart Dot igračka za ljubimce, pametni laser, višestruki načini rada, kontrola aplikacijom, microUSB punjenje

Količina

Petoneer Smart Dot - igračka za kućne ljubimce

Mačke su rođeni lovci. Ako želite zabaviti svog ljubimca dok mu pomažete da ostane u odličnoj formi, nabavite Petoneer Smart Dot interaktivnu igračku. Uređaj emitira pokretnu lasersku točku koju vaša maca može juriti - što će joj pružiti odličnu zabavu!

Petoneer Smart Dot je stvoren kako bi stimulirao mačje instinkte i probudio skrivenog lovca u njoj, a omogućit će vašem ljubimcu odličnu zabavu kada ostane sam kod kuće. Dakle, možete ga postaviti da se vaš ljubimac zabavlja u svakom trenutku - tako da neće ni primijetiti da vas nema!

Možete birati između 3 putanje i načina rada za pokrivanje 3 različita kuta. Na taj način možete jednostavno prilagoditi rad uređaja potrebama i navikama vašeg ljubimca. Imate 2 mačke? Nema problema – odaberite najveći kut pokrivanja i pustite svoje ljubimce da veselo i slobodno love crvenu točku na još većoj površini.

Spajanje Smart Dot igračke s aplikacijom vam omogućuje postavljanje individualnih rasporeda igranja za vaše mačke. Primjerice, odaberite vrijeme i način rada i iznenadite svoje ljubimce čak i kada ste daleko od kuće.

Kroz aplikaciju dobivate i mogućnost daljinskog upravljanja laserskom točkom. Jednostavno pomaknite svoj pametni telefon u bilo kojem smjeru i gledajte kako vaša maca juri malu crvenu točku po sobi.

Prethodno navedeni načini rada, microUSB punjenje i kontrola aplikacijoma čine ovaj pametni laser nevjerojatno praktičnim za korištenje. Iz samog atraktivnog dizajna vidljivo je da je namijenjen vašim macama, a kako je malen i prijenosan - možete ga slobodno premještati i postavljati gdje god želite. Napaja se putem microUSB priključka - jednostavno ga uključite u utičnicu ili powerbank.

Pametni laser Petoneer Smart Dot temelji se na platformi TUYA. To znači da je kompatibilan s drugim proizvodima koji koriste TuyaSmart, što ga čini iznimno intuitivnim, jednostavnim za korištenje, a opet iznimno funkcionalnim.

Brand
Petoneer
Model
Petoneer Smart Dot
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference