Najprodavanije

KingSmith WalkingPad G1 traka za hodanje i trčanje

849,00 EUR
s PDV-om
KSWPG1

Sklopiva za 180°, hodanje i trčanje do 12 km/h, automatski i ručni način rada, motor bez četkica za suzbijanje buke, sklopive ručke, KS Fit aplikacija

Količina

KingSmith Walking Pad G1 traka za hodanje i trčanje 

Stiže nam nova KingSmith traka za hodanje i trčanje - WalkingPad G1!  Kao i ostali WalkingPad modeli, G1 nastavlja tradiciju praktičnog dvostrukog preklopnog sklapanja kako biste je poslije vježbe jednostavno pospremili.

Uobičajene trake za trčanje su ogromne i zauzimaju puno prostora, no WalkingPad trake sadrže dvostruki sklopivi mehanizam u kojoj se traka i ručka lako mogu preklopiti za kompaktno i jednostavno spremanje. Time je osigurana mogućnost uspravnog skladištenja, što je ne sprječava da vam osigura dovoljno prostora za ugodno trčanje. Dakle, sama površina za trčanje je 1200 x 440 mm, a za što veću udobnost, zaduženi su i EVA jastuci koji omekšavaju udarac na koljenima dok će protuklizna traka za trčanje pružiti bolje prianjanje prilikom trčanja.

WalkingPad G1 također odlikuje mogućnost slobodnog ručnog podešavanja brzine od 1km/h do 12km/h prilikom same vježbe (okretanjem gumba pored integriranog OLED zaslona) a podržava automatski način rada. Kao što naziv govori, ručni način rada je kontrola brzine gumbom ili pomoću KS Fit aplikacije, dok automatski način rada automatski kontrolira brzinu prema području pozicije i gaza noge prilikom vježbe. U početku se preporučuje da odaberete ručni način koji je lakše kontrolirati a zatim, kad se malo uhodate, prijeđite na automatski način rada. 

Kako bi se dodatno osigurala vaša sigurnost prilikom vježbanja, WalkingPad G1 ima dvije bočno postavljene sklopive ručke. Ručke pružaju dodatnu ravnotežu prilikom vježbanja, a za dodatnu razinu zaštite - tu je i kopča za sigurnost.

Nosivost G1 trake je 110 kg. Za spajanje i praćenje podataka koristite KS fit aplikaciju.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha i dođe do kvara motora, jamstvo je nevažeće.

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
G1
Boja
Siva
Materijal kućišta
ABS i legura aluminija
Funkcije
sklapanje za 180 stupnjeva, hodanje i trčanje do 12 km/h, automatski i ručni način rada, motor bez četkica za suzbijanje buke
Napredne značajke
površina vježbanja - 1200 x 440mm, OLED zaslon, gumb za podešavanje intenziteta vježbanja
Dimenzije i težina
Dimenzije pakiranja: 1070 x 240 x 798 mm, 43kg; Rasklopljena: 1053 x 739 x 1437 mm, 38kg
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: